2016-03-18 20:11:47
Φωτογραφία για Μεγάλη επιτυχία της Ασφάλειας Λαμίας. Εξάρθρωσε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα σε όλη την χώρα [photos]
55 κλοπές σε διάφορες περιοχές σε όλη τη χώρα, σε Φθιώτιδα, Εύβοια, Αττική, Θεσσαλονίκη, Κορινθία, Λάρισα και Πιερία είχε κάνει μέχρι στιγμής στοιχεία η σπείρα που έκλεβε αγροτικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα 4χ4

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας στήνοντας μια καλά οργανωμένη επιχείρηση και σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Β ΟΠΚΕ Φθιώτιδας και τους συναδέλφους τους του Α.Τ. Αταλάντης και Στυλίδας συνέλαβαν χθες σε περιοχές της Αττικής και επίσης στο Κιάτο και στην Λάρισα 10 από τα 13 μέλη της οργάνωσης.

Είναι 8 άνδρες και 2 γυναίκες όλοι τους Έλληνες ενώ στη διάθεση των αστυνομικών είναι και τα στοιχεία 3 ακόμη συνεργών τους, από τους οποίους ο ένας είναι στη φυλακή.

Η δράση τους ξεκινά στις αρχές Ιουνίου 2015 και έχουν διαπράξει 55 κλοπές και 4 απόπειρες αν και οι αστυνομικοί θεωρούν πως τις επόμενες ημέρες θα εξιχνιάσουν και άλλες υποθέσεις που θα εμπλέκονται οι συγκεκριμένοι δράστες.


Το ορμητήριό τους ήταν η Αττική και αφού έκλεβαν τα οχήματα τα πουλούσαν ολόκληρα, ή τα αποσυναρμολογούσαν και τα πουλούσαν ως ανταλακτικά.

Οι έρευνες έγιναν σε επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών και αυτοκινήτων, σε πολλά σπίτια αλλά και σε συνεργείο – αποθήκη σε ερημική δασική περιοχή, το οποίο χρησιμοποιούταν ως χώρος αποσυναρμολόγησης των κλεμμένων οχημάτων

Κατασχέθηκαν κλεμμένο όχημα, πολλά συστήματα κλοπής οχημάτων, ηλεκτρονικοί «εγκέφαλοι», συστήματα απενεργοποίησης immobilizer κ.λ.π., μεγάλος αριθμός πινακίδων κυκλοφορίας, ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, διαρρηκτικά εργαλεία κ.α.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ