2016-03-18 22:40:37
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΟΝΗΣ : ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!
Δηλώσεις στο  «Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο» έκανε ο Υπουργός Αθλητισμού,Σταύρος Κοντονής, τονίζοντας ότι η απόφαση για διακοπή του κυπέλλου ήταν για λόγους ασφαλείας ενώ δεν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης ο αποκλεισμός των ομάδων από την Ευρώπη.

Aλήθεια, λόγοι... ασφαλείας δεν συντρέχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα ή εκεί έχει... άλλους οπαδούς ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός; Μήπως ο λόγος (ή λόγοι) είναι αυτοί για τους οποίους μιλάει όλη η Ελλάδα; Mήπως το κύπελλο είναι ο... εύκολος στόχος ενώ το πρωτάθλημα κάνει... "τζιζ";

Αναλυτικά:

Εξετάζετε το ενδεχόμενο του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

«Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στο νόμο και επομένως δεν αποτελεί ενδεχόμενο που εξετάζουμε. Ελπίζω όμως όλοι όσοι συμφώνησαν στο περιεχόμενο του νόμου που ψηφίσαμε στην Βουλή τον Μάιο του '15 και στις δυνατότητες που παρέχονται στην κυβέρνηση, να μην έχουν μεταβάλει άποψη, γιατί κάτι τέτοιο, αν παρ' ελπίδα συμβεί, θα τους καθιστά αναξιόπιστους και μέρος του προβλήματος».


Αρκεί η διακοπή του Κυπέλλου ή ενδεχομένως και του πρωταθλήματος για να συνετιστούν οι διοικήσεις των ομάδων και όλο το ποδοσφαιρικό σύστημα;

«Τα μέτρα που λαμβάνουμε, δυνάμει νόμων που έχει ψηφίσει η Βουλή, εντάσσονται σε μια ενιαία στρατηγική και δεν πρέπει να τα κρίνετε μεμονωμένα. Κανένα μέτρο από μόνο του δεν μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα. Όμως το σύνολο των μέτρων, η πιστή τήρηση των νόμων με ισονομία και χωρίς παρεκκλίσεις, και κυρίως η εμπέδωση της νομιμότητας, μπορούν να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Η διακοπή της διοργάνωσης του Κυπέλλου ήταν ένα μέτρο πρόληψης για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Όταν κινδυνεύουν ζωές κανένας δεν δικαιούται να αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ