2016-03-19 11:10:14
Φωτογραφία για N. Kοντοές: Σε ένα χρόνο το λιμάνι στους πατρινούς - Θέλουν να το δώσουν σε επιχειρηματίες, απαντά ο Δήμος
«Οι συζητήσεις με το Υπουργείο Ναυτιλίας βρίσκονται σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με την προσωπική μου εκτίμηση μπορούμε σε έναν χρόνο από τώρα, να παραδώσουμε το παραλιακό πρόσωπο στους πολίτες της Πάτρας», δήλωσε στο PatrasTimes.gr ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ, Ν. Κοντοές.

«Η συμφωνία του 2012, που έχει υπογραφεί από όλους μας, έχει βελτιωθεί, μετά και τις τελευταίες συναντήσεις μας με τον Υπουργό Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσα, στις οποίες μετείχε και ο Δήμαρχος Πατρέων. Μακάρι όλοι να συμφωνήσουμε και να αποδοθεί το θαλάσσιο πρόσωπο στους πολίτες», υποστήριξε ο κ. Κοντοές.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ

Σημειώνουμε πως, ο Δήμος Πατρέων, παρ’ότι συμμετείχε σε συζητήσεις για το εν λόγω ζήτημα, ακόμη και υπό τον κ. Δρίτσα, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αντίθεσή του στο προτεινόμενο πλαίσιο, θεωρώντας προς πρόκειται για μια «συκέ» συμφωνία, αφού το ζητούμενο είναι να δοθεί στους πολίτες ολόκληρη η έκταση του θαλασσίου μετώπου.


«Πρέπει να παραχωρηθεί άμεσα, εδώ και τώρα, η λιμενική ζώνη στους πολίτες. Η κυβέρνηση, το ΤΑΙΠΕΔ και τοπικοί κυβερνητικοί υπάλληλοι θέλουν να το δώσουν σε επιχειρηματίες, μιας και κάθε διαφορετική στάση που δε συμβάλει στην οριστική παραχώρησή του οδηγεί εκεί», υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή.

Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως, σύμφωνα με τον ΟΛΠΑ, τη Δημοτική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ(ΡΑΠ), αλλά και την κυβέρνηση, η οριστική παραχώρηση δεν μπορεί να γίνει άμεσα λόγω νομικών και γραφειοκρατικών κωλυμάτων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ