2016-03-19 16:46:08
Φωτογραφία για Ποινή χάδι σε πατέρα που ζεμάτισε μέχρι θανάτου το 2 ετών κοριτσάκι του
Δικαστήριο της Βιέννης έριξε στα μαλακά έναν 28χρονο Αυστριακό, ο οποίος ζεμάτισε μέχρι θανάτου, με καυτό νερό, την ηλικίας 2 ετών κόρη του για να την «τιμωρήσει».

Ένας Αυστριακός ηλικίας 28 ετών που ζεμάτισε μέχρι θανάτου με καυτό νερό την κόρη του, ηλικίας 2 ετών, διότι ήθελε να την «τιμωρήσει». Συγκεκριμένα, το...

δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο φυλάκιση μόλις 4,5 ετών κρίνοντάς τον ένοχο ότι υπέβαλε το παιδί σε βασανιστήρια και για αμέλεια.

Ο άνδρας είχε αναγκάσει τη μικρή Λεονί να κάνει ντους για διάστημα αρκετών δευτερολέπτων με νερό θερμοκρασίας 60 βαθμών Κελσίου. Στη συνέχεια περίμενε 28 ώρες προτού μεταφέρει τη μικρή στο νοσοκομείο, όπου το κοριτσάκι τελικά άφησε την τελευταία του πνοή Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τον Νοέμβριο του 2014 κι είχε προκαλέσει σοκ στην χώρα.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι συνήθιζε να «τιμωρεί» την κόρη του με ντους με παγωμένο νερό κι ότι την ημέρα εκείνη είχε ανοίξει το καυτό νερό από απροσεξία.

Το ίδιο δικαστήριο καταδίκασε και τη μητέρα του παιδιού καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με 8 μήνες αναστολή, για την κατηγορία της συνέργειας αλλά και διότι δεν βοήθησε έναν άνθρωπο που βρισκόταν σε κίνδυνο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ