2012-05-13 11:16:00
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΔΟ: ΘΑ ΠΙΕΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ...
Αποφασισμένος να πιέσει την Τουλούζ, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Πάουλο Μασάδο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

«Δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη κίνηση, αλλά με το που θα κάνει θα πιέσω και εγώ όσο μπορώ για να πουν το ΟΚ», τόνισε ο Πορτογάλος χαφ.

«Έχω δει σε βίντεο και την φιέστα που έκανε! Είδα εντυπωσιακές εικόνες και πραγματικά θέλω να τις ζήσω και εγώ με τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάουλο Μασάδο:

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση

«Δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη κίνηση ο Ολυμπιακός, αλλά με το που θα κάνει θα πιέσω και εγώ όσο μπορώ για να πουν το ΟΚ και να με δώσουν με μεταγραφή. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα εδώ. Έχω πρόβλημα επικοινωνίας με τη διοίκηση και αυτό έχει επίδραση στη θέση μου στην ενδεκάδα. Θέλω να φύγω από την Τουλούζ. Δυστυχώς έχω συμβόλαιο και όποια ομάδα με θέλει πρέπει να συμφωνήσει με την Τουλούζ. Μακάρι να γίνει αυτό με τον Ολυμπιακό».


Για το αν συζητήσει με την διοίκηση της Τουλούζ

«Έχω ζητήσει ραντεβού με τη διοίκηση. Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, θα συναντηθώ μαζί τους και θα συζητήσουμε το μέλλον μου. Πιστεύω ότι για μένα και την Τουλούζ θα είναι καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι μας».

Για το τι γνωρίζει για τους Πειραιώτες

«Ξέρω τα πάντα. Έχω δει σε βίντεο και την φιέστα που έκανε! Είδα εντυπωσιακές εικόνες και πραγματικά θέλω να τις ζήσω και εγώ με τον Ολυμπιακό».

Για το τι θα συζητήσει με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας

«Θα τους πω ότι θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Θα τους πω να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να με δώσουν στην ελληνική ομάδα. Είναι η επιλογή μου αυτή και δεν θα αλλάξει. Να πείτε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού ότι θέλω να έρθω στην ομάδα! Έχω μάθει τα καλύτερα για τον πρόεδρο και θέλω να αποτελέσω μέλος αυτής της οικογένειας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ