2016-03-19 20:46:17
Φωτογραφία για MEGA: «Εμφύλιος» μετόχων – Casus belli η διαταγή πληρωμής από την Άνωση
Εμφύλιος έχει ξεσπάσει σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η Αξία» ανάμεσα στους μετόχους του Mega με αφορμή την εντολή πληρωμής που εξέδωσε η εταιρεία «ΑΝΩΣΗ» συμφερόντων Φώτη Μπόμπολα.

Αναλυτικά σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα το κλίμα ανάμεσα στους μετόχους είναι «πολεμικό» καθώς η κίνηση από την εταιρεία «ΑΝΩΣΗ» θεωρήθηκε χτύπημα «κάτω από τη μέση». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές από το Mega οι υπόλοιποι μέτοχοι θεωρούν την κίνηση για να καταστούν απαιτητά 14 εκατ. ευρώ εχθική και χαρακτηριστικά τονίζουν «η ΆΝΩΣΗ από το MEGA έχει λάβει περισσότερα από 140 εκατ. ευρώ».

Όλα τα παραπάνω γίνονται σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για το «μεγάλο κανάλι» με τις τράπεζες να δείχνουν αποφασισμένες να καταστήσουν απαιτητά όλα τα δάνεια σε περίπτωση που δεν υπάρξει νέο ΔΣ άμεσα.

Ο ρόλος των τραπεζών

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τράπεζες (3 συστημικές) δεν προτίθενται σε καμία περίπτωση να ασκήσουν διοίκηση στο κανάλι καθώς κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα οδηγούσε σε επικίνδυνες καταστάσεις και περιπέτειες λόγω του κλίματος σκανδαλολογίας που έχει διαμορφωθεί. Οι τράπεζες σε μία τέτοια περίπτωση θα χρεώνονταν αναγκαστικά το κόστος από τις πολιτικές επιλογές του καναλιού, με αποτέλεσμα να κατηγορηθούν για διαπλοκή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ