2016-03-20 14:44:38
Φωτογραφία για ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ... ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Με… φόρα από το ματς με τον "αιώνιο", ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών, καθώς σήμερα αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το πρωτάθλημα... έχει τελειώσει από τις 28 Φεβρουαρίου για τον Θρύλο, ο οποίος πλέον περιμένει ο Σταύρος Κοντονής να αλλάξει την απόφασή του για τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας, προκειμένου να διεκδικήσει το νταμπλ.

Με βάση αυτό οι ερυθρόλευκοι αναμένεται σήμερα να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει τις προπονήσεις σε υψηλούς ρυθμούς, χωρίς να επιτρέπει την παραμικρή... χαλάρωση στους παίκτες του και περιμένοντας να διεξαχθεί κανονικά το Κύπελλο, όπως είπε και στις δηλώσεις του.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα βρίσκονται οι Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας και Μασουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, με τους Πάρντο και Ερνάνι στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Τσόρι, Ντουρμάζ, Κολοβός, Πουλίδο, Σαλίνο και Σεμπά.

Εκτός έμειναν οι Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ και Ζντιέλαρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ