2016-03-20 17:24:45
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ  ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ... ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΠΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ! (PHOTOS)
Aπολαυστικά τα πράσινα ΜΜΕ για την ήττα της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό στον τελικό του φάιναλ φορ της Λευκάδας και την κατάκτηση του τροπαίου από τις ερυθρόλευκες.

Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν μπροστά ακόμα και με διψήφιο αριθμό πόντων βρήκαν καλή την... διαιτησία, που χάλασε όμως στην πορεία.

Δεν πειράζει παιδιά, έχετε τόσους μεγαλοπαράγοντες, όπως τον... Αλαφούζο, τον Γιιαννακόπουλο κ.τ.λ, πείτε τους να σας φέρουν παίκτριες μπας και δείτε και εσείς κάποια κούπα, κάποια στιγμή... 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ : 

leoforos.gr : ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ!

Ο Παναθηναϊκός κάνοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι απέναντι στον Οσφπ ενώ βρισκόταν από το ξεκίνημα μπροστά έχασε την ευκαιρία από λάθη και σφυρίγματα να σηκώσει το Κύπελλο στον τελικό της Λευκάδας.

Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα δυσκόλεψαν με το ματς να έρχεται στα ίσα και τα σφυρίγματα να ευνοούν ξεκάθαρα τις «κόκκινες» που πέρασαν μπροστά στο σκορ με 43-48.

panathinaikos24.gr : Του στέρησαν τον τίτλο Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού, αλλά η κόντρα διαιτησία, που «ετσιθελικά» άφησε την Ντέλβα στον πάγκο, πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και το κακό 3ο δεκάλεπτο, στέρησαν τον τίτλο από το «τριφύλλι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ