2016-03-20 22:46:11
Φωτογραφία για Μέσα σε μία ημέρα «χτύπησαν» δύο σπίτια – Έκλεψαν αντικείμενα αξίας 2.500 ευρώ
Μέσα σε μία ημέρα «χτύπησαν» δύο σπίτια τρεις Γεωργιανοί που βρίσκονται πλέον στα χέρια των διωκτικών αρχών του τόπου Οι τρεις Γεωργιανοί – ένας 25χρονος και δύο 43χρονοι – από τις 18 Μαρτίου το βράδυ έως τις 19 Μαρτίου είχαν προχωρήσει σε διαρρήξεις δύο σπιτιών στο Ηράκλειο έχοντας αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στις αρχές με τους αστυνομικούς να αρχίζουν αμέσως τις έρευνες.

Οι έρευνες έδειξαν ότι πίσω από τις κλοπές βρίσκονται αυτοί οι τρεις Γεωργιανοί οι οποίοι διέμεναν σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί έκαναν αρχικά έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Κατά την προανάκριση προέκυψε οι τρεις δράστες είχαν κρύψει τα κλοπιμαία με τις αρχές να βρίσκουν την κρυψώνα. Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν: ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό Η/Υ, παιχνιδομηχανή, dvd-palyer, κλειδιά ασφαλείας από πόρτα οικίας, διαρρηκτικά εργαλεία,  κόσμημα, κάρτα μνήμης ψηφιακών δεδομένων κ.α.).

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες πράξεις.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ