2016-03-21 08:37:43
Φωτογραφία για Συναγερμός: Στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών 125 ελεγκτές του μετρό...
Τα ονόματα 125 ελεγκτών του μετρό έδωσε στη δημοσιότητα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα κουκουλοφόρων που έσπασε με βαριοπούλες τα μηχανήματα έκδοσης και ακύρωσης εισιτηρίων στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι στις 12 Μαρτίου.

«Αν γνωρίζεις κάποιον στη γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου, συμπεριφέρσου του ανάλογα» είναι το κείμενο που συνοδεύει τη λίστα των ονομάτων. Η Αστυνομία εμφανίζεται ιδιαίτερα θορυβημένη καθώς απειλούνται άμεσα οι ελεγκτές και γίνονται στόχος καταδρομικών επιθέσεων.

«Άρνηση πληρωμής εισιτηρίου, παραχώρησή του στο συνεπιβάτη, σαμποτάζ στα ακυρωτικά μηχανήματα, φάπες στους ελεγκτές» γράφουν στο κείμενό τους οι κουκουλοφόροι, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι οποίοι είχαν προκαλέσει με βαριοπούλες ζημιά χιλιάδων ευρώ στις 12 Μαρτίου.

Η ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε την ενίσχυση της φύλαξης των σταθμών του μετρό και του ηλεκτρικού, καθώς υπάρχει φόβος για εκδήλωση νέων επιθέσεων. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, της Κρατικής Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ έχουν διαταχθεί να περιπολούν σε όλους τους κεντρικούς σταθμούς.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ