2016-03-21 13:35:22
Φωτογραφία για Το μάρμαρο το πληρώνουν πάντα οι συνταξιούχοι
Αγαπητό Tromaktiko,

Ο Αλέξης Τσίπρας τους συνταξιούχους του Δημοσίου τους έγραψε κανονικά... Ψεύτικα λόγια τους έλεγε προεκλογικά για να τους κλέψει τις ψήφους τους και να γίνει πρωθυπουργός. Τώρα δεν νοιάζεται κανείς για την κατηγορία αυτών των απόμαχων της ζωής. 

Αύξησε την κράτηση από 4% σε 6% υπέρ Υγειον. περίθαλψης και περίθαλψη δεν υπάρχει και έβαλε και νέα κράτηση 6% στα επιδόματα ΜΤΠΥ που δεν υπήρχε. Τώρα έρχεται και μειώνει το επίδομα του ΜΤΠΥ κατά 32% λες και παίρνουμε τα πολλά λεφτά από το ταμείο αυτό. Το μόνο λοιπόν που τον ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό είναι πως θα κλείσει η αξιολόγηση, ας είναι και εις βάρος των συνταξιούχων, προκειμένου να εισπράξει η κυβέρνηση νέο ζεστό χρήμα από την ΕΚΤ. Πάντα οι συνταξιούχοι πληρώνουν το μάρμαρο και αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν τρόπους αντίδρασης και αντίστασης για τις αδικίες που πράττουν οι κυβερνήσεις εις βάρος τους, αφού οι περισσότεροι συνταξιούχοι κυκλοφορούν με φάρμακα και υποβαστάζονται με μπαστούνια. 

Θα θυμηθούν άραγε όοοολοι αυτοί συνταξιούχοι όταν ξαναγίνουν εκλογές τι πρέπει να κάνουν; Θα θυμηθούν ποιες κυβερνήσεις τους εξαθλίωσαν οικονομικά για να τους ανταμείψουν όπως τους αξίζει;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ