2016-03-21 15:31:06
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Πήρε την μοτοσικλέτα για ένα test drive και έγινε... καπνός!
Ακόμη περιμένει τον υποψήφιο αγοραστή να επιστρέψει από το… test drive στη μοτοσικλέτας που πωλούσε, ένας 46χρονος στην Πρέβεζα! Με το πρόσχημα ότι ήθελε να τη δοκιμάσει, ο νεαρός ανέβηκε στη σέλα και έγινε… καπνός!

Ο 46χρονος είχε αναρτήσει αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα για την πώληση της μηχανής και ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Αφού συμφώνησαν στην τιμή, έκλεισαν ραντεβού στην πόλη της Πρέβεζας για να παραδώσουν ο ένας τη μοτοσικλέτα κι ο άλλος τα χρήματα.

Όμως, από την περασμένη Τετάρτη ο «αγοραστής» δεν έχει δώσει σημεία ζωής και ο ιδιοκτήτης της μηχανής τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 30χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υπεξαίρεση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

*** Μια ώρα χάρηκε τη μοτοσικλέτα που έκλεψε από την πόλη της Καβάλας ένας 30χρονος! Συνελήφθη το ίδιο βράδυ από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και πάνω του κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο. Η μοτοσικλέτα παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη της, ενώ ο δράστης που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.


*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 22χρονος Βούλγαρος που έκλεψε μια μοτοσικλέτα από την πόλη της Ηγουμενίτσας, αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα ενώ την οδηγούσε στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επέστρεψαν τη μοτοσικλέτα στον ιδιοκτήτη της και οδήγησαν τον αλλοδαπό στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου.

*** Δύο κλοπές που είχαν γίνει στην πόλη της Κέρκυρας στις 9 Μαρτίου με λεία μια μοτοσικλέτα και στις 11 Μαρτίου με λεία ένα κινητό και μια συσκευή USB, εξιχνίασαν οι άνδρες της Ασφαλείας που σχημάτισαν δυο διαφορετικές δικογραφίες σε βάρος ενός 30χρονου και τις διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ