2016-03-22 12:35:45
Φωτογραφία για ΟΙ... ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΚΑΠΙΝΟ
Ένα ελαφρύ αιμάτωμα έχει ο Στέφανος Καπίνο και ο Μάρκο Σίλβα σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού στον διεθνή τερματοφύλακα μέχρι... το τέλος της σεζόν.

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού όσον αφορά την κατάσταση του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος έχει ένα ελαφρύ αιμάτωμα μετά τον τραυματισμό του στο κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Για αυτό, άλλωστε, το γεγονός οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τη συγκατάθεσή τους ο διεθνής γκολκίπερ να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους φιλικούς αγώνες με Μαυροβούνιο και Ισλανδία.

Η είδηση όμως είναι ότι ο Μάρκο Σίλβα, όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», παρουσιάζεται... αποφασισμένος να δώσει φανέλα βασικού στον 22χρονο γκολκίπερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι να «τσεκάρει» τον Καπίνο εν όψει και της επόμενης σεζόν, καθώς ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο σχετικά με το αν ο Ρομπέρτο θα παραμείνει στην ομάδα μετά το πέρας της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στο Λιμάνι, πάντως, δείχνουν να πιστεύουν πολύ στον νεαρό γκολκίπερ και για αυτό θέλουν να δουν αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν μετά την παρουσία του Ρομπέρτο τα τελευταία χρόνια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ