2016-03-22 15:04:09
Φωτογραφία για ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
Την Πέμπτη στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και των κ.κ. Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, αλλά όχι και του Γιάννη Αλαφούζου.

Την Πέμπτη το μεσημέρι θα γίνει, όπως έγινε γνωστό, η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και των Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, αλλά χωρίς την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο υφυπουργός κάλεσε τους ισχυρούς άνδρες των... «μεγάλων» για να συζητήσουν για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τη διαφθορά και τη βία, μέχρι τη διαιτησία, τη Super League και την ΕΠΟ, ενώ επί τάπητος θα τεθεί και το ζήτημα της ματαίωσης του Κυπέλλου και αν πρέπει Η απόφαση να αρθεί.

H ανακοίνωση του υφυπουργείου:

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, διοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 14:00, συνάντηση των ιδιοκτητών-επενδυτών των μεγάλων ΠΑΕ της Super League.


Μέχρι στιγμής στην πρόταση του κ. Κοντονή έχουν ανταποκριθεί θετικά οι κκ. Β. Μαρινάκης-ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δ. Μελισσανίδης-ΠΑΕ ΑΕΚ και Ιβάν Σαββίδης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος.

Η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ