2016-03-22 17:42:09
Φωτογραφία για Αχαϊα: Ανάβει η εσωκομματική μάχη για την ηγεσία της ΝΟΔΕ - Μάκκα στηρίζει ο Μαυρομμάτης - ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Τον νυν πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας και εκ νέου υποψήφιο για την ηγεσία της... Νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος, Γιάννη Μάκκα, στηρίζει ο Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή "Παρεμβάσεις", με τον Αλέξανδρο Κογκόλη.

Ο κ. Μαυρομμάτης, πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και υποψήφιος βουλευτής του νομού, απέφυγε να σχολιάσει την υποψηφιότητα του γιατρού Ανδρέα Μαζαράκη.

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

«Υπήρχαν άνθρωποι στη ΝΔ που επιτέθηκαν σε ομοϊδεάτες τους περισσότερο απ’ ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών, τόνισε ο κ. Μαυρομμάτης με καυστικό τρόπο».

"ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ 'ΑΠΕΙΛΕΣ' ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ"

Ωστόσο, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε σχετικά με ρεπορτάζ για κομματικές "απειλές" από κεντρικά στελέχη που πρόσκειντο προεκλογικά στον κ. Μεϊμαράκη προς τοπικά στελέχη, για στήριξή του, όπως είχε καταγγείλει ο Μ. Μπεκίρης. "Ναι ξέρω πως κάτι υπήρχε", είπε.


ΓΙΑ…ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

«Το ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές πρέπει να αλλάξει. Μη σχολιάσω πως ήταν. Το βρήκα ελλιποβαρές», δήλωσε.

ΓΙΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

«Δεν θα έχει τύχη ο ‘ΣΥΡΙΖΑ της Κεντροδεξιάς’. Θα χάνει από το κέντρο και από τα δεξιά. Είναι αστεία πράγματα αυτά. Δεν μου κάνει εντύπωση πως ο Ν. Νικολόπουλος συνομιλεί με Καρατζαφέρη και Μπαλτάκο. Μιλάει με όλους…και με το θεό και με το διάβολο…»

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Στο μεταξύ, ξεκίνησε από χθες η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές {Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο., μέλη ΔΗΜ.Τ.Ε., & αντιπρόσωποι (σύνεδροι) της Νομαρχιακής Οργάνωσης στο Εθνικό Συνέδριο της Ν.Δ.}.

ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ:

>Δευτέρα 21/3/2016 (17.00) - Τετάρτη 23/3/2016 (20.00) είναι το διάστημα για την υποβολή υποψηφιοτήτων για αντιπροσώπους (συνέδρους) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο 10ο τακτικό Εθνικό Συνέδριο, για προέδρους Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) και μελών Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜΤΕ).

>Κυριακή 3/4/2016 (10.00-19.00) θα διεξαχθούν οι εκλογές συνέδρων και στις ΔΗΜΤΟ/ΔΗΜΤΕ.

>Δευτέρα 21/3/2016 (17.00) - Τετάρτη 23/3/2016 (20.00) θα υποβάλλονται υποψηφιότητες για την εκλογή 10 υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης ανά Νομαρχιακή Οργάνωση.

>Τετάρτη 6/4/2016 (16.00 - 20.00) θα διεξαχθούν οι εκλογές ανάδειξης υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης.

>Κυριακή 17/4/2016 (8.00-14.00) θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για τα κομματικά όργανα και για αντιπροσώπους στο Συνέδριο έχουν οι 9.000 που ψήφισαν στην Αχαΐα για την εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ, αλλά και όσοι εγγραφούν στο μητρώο μελών του κόμματος καταβάλλοντας το ποσό των τριών ευρώ για την εγγραφή τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ