2016-03-22 18:14:22
Φωτογραφία για Πρόταση για μεταφορά των σκουπιδιών στην Τριανταφυλλιά
Η πρόταση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrisnews, έγινε -δια στόματος του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και του αναπλ. Υπουργού Περιβαλλοντος Γιάννη Τσιρώνη- για την μεταφορά των απορριμμάτων που βρίσκονται στους Δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και κατά μήκος της εθνικής οδού στον χώρο του ΧΥΤΥ της Τριανταφυλλιάς ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της έκτακτης σύσκεψης, που ξεκίνησε στη 1.30 και τελείωσε στις 4 μ.μ., στην Αθήνα, στο γραφείο του κ. Κουρουμπλή στο υπουργείο Εσωτερικών.

Στην σύσκεψη συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας συντονισμού, Ε. Καπετάνιος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γ. Γεωργιόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής και Αρχαίας Ολυμπίας, Θύμιος Κοτζιάς (καθώς και επιτελείς τους), προκειμένου να συζητηθεί η εξεύρεση άμεσης λύσης ώστε να μαζευτούν τα σκουπίδια πριν την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η πρόταση έγινε στο πλαίσιο της δοκιμαστικής λειτουργίας του ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς ο οποίος σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο –όπως ανέφεραν οι δυο υπουργοί- μπορεί να δεχθεί προσωρινά και σύμμικτα απορρίμματα
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ