2016-03-22 21:27:12
Φωτογραφία για ΜΕ... ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΡΕΑΛ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (25/3, 21:45) και άπαντες στο Λιμάνι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς της 12ης αγωνιστικής του Top 16!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά την εύκολη νίκη τους επί της Κηφισιάς έστρεψαν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι με τους Μαδριλένους για την 12η αγωνιστική της β' φάσης της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη (22/3) βρέθηκαν στο ΣΕΦ, όπου και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι ερυθρόλευκοι, όπως συνηθίζεται έπειτα από αγώνες, προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ στο πρόγραμμά τους συμμετείχε και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο 2ος αρχηγός του Ολυμπιακού είχε απουσιάσει από το ματς της 23ης αγωνιστικής της Α1 λόγω πελματιαίας απονευροσίτιδας στο αριστερό πόδι, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Ρεάλ στο ΣΕΦ (25/3, 21:45), όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Αντιθέτως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάτρικ Γιανγκ, του Ματ Λοτζέσκι και του Βασίλη Τολιόπουλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ