2016-03-22 22:14:13
Φωτογραφία για Απίστευτη επιτυχία για το θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας
Το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας, αποτελεί την τελετή λήξης του καρναβαλιού, που κορυφώνεται με μια θεματική βραδινή παράσταση, μέσα στο νερό!

Φέτος το θέμα ήταν "Κουρσεύουμε τον Ευβοϊκό" εμπνευσμένο απο την ιστορία των Ενετικών πύργων στη θέση της παλιάς γέφυρας , οι οποίοι ήταν αντικείμενο πόθου για την κατάληψη της πόλης, και τον έλεγχο του πορθμού του Ευρίπου!

Η απήχηση του σχετικού κινηματογραφικού spot ήταν τέτοια, με αποτέλεσμα η προσέλευση του κόσμου και η συμμετοχή των θαλασσινών και στεριανών καρναβαλιστών να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά, με το πλήθος να αγγίζει τις 60.000 στην παραλία της Χαλκίδας! (σύμφωνα με επίσημες καταγραφές της τροχαίας απο τη ροή του κόσμου στο κέντρο της πόλης)

Η ένωση ξενοδόχων έστειλε συγχαρητήριες ευχαριστήριες επιστολές προς το Δήμο, μιλώντας για το “φαντασμαγορικό υπερθέαμα που έδωσε μεγάλη ώθηση στην τουριστική κίνηση και εισροή εσόδων στις επιχειρήσεις της πόλης”.


Ο εμπορικός σύλλογος της Χαλκίδας αγκάλιασε το θεσμό και χειροκρότησε τη "δημιουργία νέων τουριστικών υποδομών που αξίζουν το θαυμασμό” όπως ανέφεραν και προέτρεψαν τους διοργανωτές για αντίστοιχες επιτυχίες και στο μέλλον.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης επιτυχίας του Θαλασσινού Καρναβαλιού, που ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας, τα μηνύματα απο ανθρώπους του εξωτερικού, καθώς και το γεγονός ότι πλέον το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο διοργάνωσης.

Μάλιστα, υπήρξε σχετική ανάρτηση - παρότρυνση προς τον Δήμαρχο περιοχής της Νέας Υόρκης, να "υιοθετήσει" την ιδέα του Θαλασσινού Καρναβαλιού της Χαλκίδας", για παρόμοια εκδήλωση - διοργάνωση στο Δήμο του.

Συγκεκριμένα, To Staten Ιsland είναι ένας απο τους 5 δήμους που συνθέτουν την πολιτεία της Νέας Υόρκης μαζί με το Brooklyn, το Bronx, το Queens και το Manhattan.

O James Oddo ειναι ο Δήμαρχος του Staten Island.

-Γράφει λοιπόν στον τοίχο του δημάρχου, αρχιτέκτονας της Νέας Υόρκης που δραστηριοποιείται στα πολιτιστικά δρώμενα...

(Μετάφραση)

"Ένα αποκριάτικο πάρτι στη Χαλκίδα, Ελλάδα.

Απολαύστε το! Πρωτοποριακό! Δημιουργικο! Συναρπαστικό!

Η περιοχή της Χαλκίδας προκάλεσε τεράστια πολιτισμική ευαισθητοποίηση απο άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη τη χώρα.

Αυτό είναι τροφή για σκέψη για το Staten Island κύριε James Oddo ή μηπως υπάρχουν τόσοι πολλοί κανόνες και περιορισμοί εδώ??

Είμαι πρόθυμος να μοιραστώ κι αλλες ιδέες απο όλο τον κόσμο που θα έφερναν τεράστια επιτυχία και στο δικό μας δήμο".
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ