2016-03-23 08:18:09
Φωτογραφία για Το ξεκαθάρισμα, ο μεσολαβητής και το κρίσιμο τηλεφώνημα πριν το άγριο φονικό!
Θέμα χρόνου εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι η παράδοση του 55χρονου δράστη από το Γεράκι, ο οποίος... σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ στην διάρκεια καυγά με αφορμή κτηματικές διαφορές, πυροβόλησε με πιστόλι στο πρόσωπο 58χρονο κτηνοτρόφο, από το Μπιτζαριανό.

Το σκηνικό της αιματοχυσίας - αστυνομικοί που κατέφθασαν στον τόπο περιγράφουν φρικιαστικές σκηνές - εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δύο νεαρών ατόμων που υπέστησαν σοκ.

Τα πρόσωπα αυτά κλήθηκαν από την πρώτη στιγμή για κατάθεση στην Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να διαφωτίσουν τις συνθήκες της δολοφονίας: τι προηγήθηκε, τι ειπώθηκε και πώς τελικώς αυτή η συνάντηση εξελίχθηκε σε μοιραία για την ζωή του 58χρονου.

Είναι αναμφισβήτητα οι κρισιμότεροι μάρτυρες στην υπόθεση που συγκλονίζει την ευρύτερη κοινωνία του Καστελίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών (θύματος και δράστη) είχαν διαταραχθεί λόγω των αλλεπάλληλων προστριβών για τα περιουσιακά.


Στη συνάντηση αυτή θα γινόταν το ξεκαθάρισμα, ουδείς ωστόσο μπορούσε να υποψιαστεί ότι τα πράγματα θα ξέφευγαν εκτός ελέγχου και όλα θα τελείωναν με μία σφαίρα στο κεφάλι, σχεδόν εξ επαφής. Μπαμ και κάτω!

Τα τηλεφωνήματα και η μοιραία συνάντηση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αυτόπτες μάρτυρες βρέθηκαν εκεί μετά από τηλεφώνημα του δράστη προς τον έναν, στον οποίο του διαμαρτυρόταν για το θύμα και την συμπεριφορά του σε σχέση με τα πρόβατα.

Ο νεαρός που δέχθηκε το τηλεφώνημα διαμαρτυρίας από τον 55χρονο θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τηλεφωνικά τον 58χρονο για να βρεθεί μία λύση και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δεν μπορούσε να διανοηθεί τι θα ακολουθούσε.

Η Αστυνομία αναζήτησε και τρίτο άτομο για κατάθεση, στο οποίο φέρεται να τηλεφώνησε ο 58χρονος πριν πέσει νεκρός από την σφαίρα.

Ο 58χρονος κτηνοτρόφος δεν είχε αποκτήσει δική του οικογένεια.

Μοναδικός στενός συγγενής του ήταν η αδελφή του. Υπό αυτό το πρίσμα, η Αστυνομία δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο «βεντέτας» που υπό άλλες οικογενειακές συνθήκες θα ήταν μία σοβαρή απειλή.

Από την πλευρά του 55χρονου που διαφεύγει υπάρχει οικογένεια, υπάρχουν παιδιά.

Ο δράστης δεν ασχολούνταν αποκλειστικά με την κτηνοτροφία. Η κύρια ενασχόληση του είναι επιχειρηματική καθώς είναι αντιπρόσωπος μεγάλης εταιρείας.

Στο Μπιτζαριανό είχε περιουσία και ζώα.

Ο 55χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για σοβαρή υπόθεση με μαχαίρωμα συγχωριανού του.

Αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι ο δράστης θα κάνει κίνηση να εμφανιστεί στην Δικαιοσύνη αφού παρέλθουν κάποιες ώρες και αφού έρθει σε επικοινωνία με κάποιον δικηγόρο.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε σημειωθεί σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο με αφορμή παρεξήγηση με τρίτο πρόσωπο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ