2016-03-23 11:55:34
Φωτογραφία για Τα διεθνή μέσα τα βάζουν με τις Βελγικές Αρχές...
Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένες εμφανίζονται οι βελγικές αρχές, κάτω από τη "μύτη" των οποίων οι τρομοκράτες έδρασαν ανενόχλητοι σκορπώντας τον φόβο και τον θάνατο στην καρδιά της Ευρώπης.

Ο διεθνής Τύπος επισημαίνει πως, αν και είχαν σοβαρές ενδείξεις για επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα, αν και είχαν είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό  για τον εντοπισμό των δύο εκ των τριών δραστών,  παρ' όλ' αυτά οι βομβιστές αυτοκτονίας έπιασαν στον ύπνο την βελγική αστυνομία.

Για ποιο λόγο οι βελγικές αρχές που είχαν τεθεί σε κατάσταση υψίστης ασφαλείας μετά τα τυφλά χτυπήματα του Νοεμβρίου  στο Παρίσι δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μακελειό;

Πώς είναι δυνατόν τα δύο αδέρφια  Χαλίντ και Μπραχίμ Ελ Μπακράουι να μπήκαν "κύριοι" στο χώρο του αεροδρομίου και μάλιστα μέσα στις βαλίτσες να είχαν κρύψει τις βόμβες και να μην τους πάρει κανείς είδηση στο καλύτερα φυλασσόμενο αεροδρόμιο της Ευρώπης;

Όπως αποκαλύπτει ο βελγικός και ο γαλλικός Τύπος, τα δύο αδέρφια που αιματοκύλησαν το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ήταν γνωστά στην βελγική αστυνομία και μάλιστα οι αρχές είχαν γι΄αυτούς «φάκελο» από τον Οκτώβριο του 2010.

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των Παρισίων, όμως, οι βελγικές αρχές είχαν επικεντρώσει την έρευνα στον εντοπισμό τους. Ο ένας εκ των δύο θεωρείτο ύποπτος από το 2010 για τρομοκρατία. Τον Οκτώβριο του 2010, ο Ιμπραχίμ είχε καταδικαστεί γιατί είχε οπλίσει Καλάσνικοφ κατά αστυνομικών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ