2016-03-23 12:42:39
Φωτογραφία για «ΧΡΥΣΗ»... ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ UEFA ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE;
Σε μια σημαντική αλλαγή των κριτηρίων, βάσει των οποίων οι ομάδες προκρίνονται κάθε χρόνο απευθείας στους ομίλους του Champions League, σκέφτεται να προβεί η UEFA, όπως έχουν πληροφορηθεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και δημοσιεύει ο «Γαύρος».

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα βέβαια με το δημοσίευμα, στις τάξεις της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας σκέφτονται η ευρωπαϊκή βαθμολογία των συλλόγων να παίζει πιο σημαντικό ρόλο στην πρόκριση στους... «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που στο Λιμάνι εκτιμούν ότι θα τούς... ευνοήσει. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 24η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης συλλόγων.

Ως γνωστόν, μέχρι τώρα το αποκλειστικό κριτήριο για τη φάση στην οποία θα συμμετάσχει μια ομάδα (προκριματικά ή απευθείας στους ομίλους) είναι η βαθμολογία της χώρας. Η Ελλάδα, ως γνωστόν, έχει χάσει τη 12η θέση (ο πρωταθλητής οδηγείτο κατευθείαν στους ομίλους), κάτι που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι την επόμενη σεζόν πιθανότατα θα παίξουν στα προκριματικά, ενώ στον τρίτο προκριματικό γύρο θα αγωνιστεί τη μεθεπόμενη σεζόν η ομάδα που θα κερδίσει το πρωτάθλημα του χρόνου.

Ολα αυτά, βέβαια, εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ