2016-03-23 13:47:26
Φωτογραφία για Ξένα Μέσα: Η Γερμανία είναι ο επόμενος στόχος...
Η Γερμανία θα είναι ο επόμενος στόχος των τρομοκρατών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού και του γερμανικού Τύπου που αναφέρονται στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει οι αρχές τους τελευταίους μήνες, τους ενεργούς τρομοκρατικούς πυρήνες που δρουν στη χώρα αλλά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις που κατάφερε να αποτρέψει η γερμανική αστυνομία.

 

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "Le Figaro", από το 2011 οι Γερμανοί έχουν ενδείξεις για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Δώδεκα επιθέσεις έχουν ήδη αποτρέψει οι γερμανικές αρχές τα τελευταία χρόνια. Το Μάιο του 2015 απέτρεψαν ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στη Φρανκφούρτη. Έκτοτε τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν αυξημένα.

Από την πλευρά της, η γερμανική εφημερίδα "Bild" επισημαίνει ότι, ορισμένοι εκ των συνεργών του Σαλάχ Αμπντεσλάμ είχαν περάσει και από το γερμανικό έδαφος.

Επιπλέον, όταν η Γερμανία ανακοίνωσε ότι εντάσσεται στις χώρες του διεθνούς συνασπισμού που βομβαρδίζουν θέσεις τζιχαντιστών στη Συρία, τότε αυτομάτως μπήκε στο "μάτι" των τρομοκρατών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ