2016-03-23 17:48:10
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Η ΕΟΚ
Με ανακοίνωσή της, η ΕΟΚ ευχαρίστησε τον Δήμο Λευκάδας για τη φιλοξενία του Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών, κάνοντας λόγο για απόλυτη οργανωτική επιτυχία.

Μπορεί τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να στιγμάτισαν το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών, ωστόσο η ΕΟΚ ευχαρίστησε τον Δήμο Λευκάδας για τη φιλοξενία και την οργανωτική επιτυχία της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η διεξαγωγή του Final Four Κυπέλλου Γυναικών, που διεξήχθη το χρονικό διάστημα 17 ως 20 Μαρτίου του 2016 στην πόλη της Λευκάδας, στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, για την οποία τόσο η προσωπική σας συμβολή, όσο και των συνεργατών σας, ήταν καθοριστική.

Το ΔΣ της ΕΟΚ εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές του ευχαριστίες για την άρτια φιλοξενία της διοργάνωσης στη Λευκάδα. Με την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πόσο εποικοδομητική είναι η συνεργασία της ομοσπονδίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα σωματεία, πράγμα που θα συνεχιστεί και στο μέλλον για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ