2016-03-23 23:46:10
Φωτογραφία για ΤΟ ΚΟΛΑΖ ΚΑΙ ΤΟ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΓΚ! (ΡΗΟΤΟ)
Αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ είναι ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος στις αρχές Νοεμβρίου είχε υποστεί ρήξη χιαστών.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων τους τελευταίους 5 μήνες και πλέον... μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Το μήνυμα που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνει την ανυπομονησία του, αλλά και τη θέληση που έχει μέσα του, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι δυνατός και να βοηθήσει τον Θρύλο να πετύχει τους στόχους του.

Συγκεκριμένα, ο Γιανγκ έγραψε:

«Είναι ένας καθημερινός αγώνας. Μια δοκιμασία για όσα έχεις βιώσει στη ζωή σου. Ο κόσμος αναφέρεται συχνά στη σημασία του να ζεις τη διαδικασία όταν δουλεύεις για τους στόχους και τα όνειρά σου. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό, όταν είσαι αναγκασμένος να μένεις μακριά από αυτό που αγαπάς. Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, παίκτης, φίλος, γιος, αδερφός, συμπαίκτης και συνολικά προσωπικότητα. Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες της ζωής, γιατί οι δυσκολίες μας αναγκάζουν να βελτιωνόμαστε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ