2012-05-13 13:14:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει το Συριζα... Κομμουνισμός με φερετζέ
Δηλαδή τώρα συνΈλληνες, μετά την λαίλαπα των 2 δοτών, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αποφασίσαμε όπως λένε οι δημοσκοπήσεις, να κάνουμε σχεδόν αυτοδύναμο το ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα από το γεγονός ότι είναι μόδα, πέρα από το γεγονός ότι έχουν εκπρόσωπο (και όχι αρχηγό, καθώς συναποφασίζουν 10 κόμματα) έναν νέο άνθρωπο, έχουμε καταλάβει τι θα ψηφίσουμε?

Μήπως αποφασίσαμε οι Έλληνες να ψηφίσουμε κομμουνιστικό κόμμα, καθώς η πλειοψηφία των απο-κομμάτων (συνιστώσες τις ονομάζουν) είναι ακραία κομμουνιστικά?

Μήπως αποφασίσαμε ότι αναδιανομή του πλούτου σημαίνει «χέρι στις καταθέσεις», όπως λέει ο Στρατούλης, και επιπλέον φορολόγηση των «υψηλών εισοδημάτων» των 1.400 €/μήνα, όπως λέει ο Γλέζος?

Μήπως αποφασίσαμε ότι η κωλοτούμπα αφορά μόνον τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ? Μήπως υφάρπαξε την ψήφο πολλών Ελλήνων, μιλώντας για καταγγελία του μνημονίου, ενώ τώρα υποστηρίζει ότι «ποτέ δεν μίλησαν για καταγγελία, αλλά για επαναδιαπραγμάτευση»?


Μήπως ξαφνικά σταμάτησε να μας ενοχλεί η υπερπροβολή που απολαμβάνει από όλα τα ΜΜΕ? Όλοι κρέμονται από τα χείλη του Τσίπρα – Θα πει ναι σε οικουμενική και θα «σώσει την Ελλάδα?» (ενώ είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να το κάνει) ή θα πει όχι και θα «είναι το κόμμα που αντιστέκεται», άρα θα είναι ΗΡΩΕΣ (και θα πάρει 10% παραπάνω στις εκλογές)?

Μήπως αποφασίσαμε ότι οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και θα συνεργαστούμε μαζί τους συνεκμεταλλευόμενοι το Αιγαίο ΜΑΣ?

Μήπως αποφασίσαμε ότι η Μακεδονία ΜΑΣ τελικά είναι 2 Μακεδονίες?

Μήπως αποφασίσαμε ότι η Θράκη ΜΑΣ, έχει μειονότητες που εμείς οι Έλληνες «καταπιέζουμε»?

Αν αποφασίσαμε ότι θέλουμε πια κομμουνισμό, ιδού η Ρόδος… το πήδημ@ δεν θέλω Και αν θέλαμε κομμουνισμό, γιατί τόσα χρόνια δεν κάναμε κυβέρνηση το ΚΚΕ?

Για όσους αναρωτιούνται, Ανεξάρτητους Έλληνες ψήφισα και θα ψηφίσω.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χρόνια πολλά μανούλα!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χρόνια πολλά μανούλα!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ