2016-03-24 09:40:29
Φωτογραφία για «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ!»
Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στους «8» της Ευρωλίγκας, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί λόγω... καρδιάς, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Αξιόμαχος και αλλαγμένος είναι πλέον ο Παναθηναϊκός μετά τις προσθήκες του, ενώ ο Ολυμπιακός παραμένει μία ομάδα με μέταλλο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής:

Για τον Ηρακλή: «Λείπει και ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος από την Α1. Ο Ηρακλής έλειψε από το ελληνικό μπάσκετ και από τη Θεσσαλονίκη. Βρέθηκα σε μία δύσκολη περίοδο στην ομάδα και γενικά είμαι κοντά της τα τελευταία τρία χρόνια γιατί με έπεισε ο πρόεδρος για τις προθέσεις του, ο κύριος Δρακόπουλος. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, αλλά έχουν άλλες ομάδες προτεραιότητα φέτος για την άνοδο. Ίσως να είναι η πιο δυνατή Α2 των τελευταίων ετών. Έχουν μπει οι βάσεις, αλλά χρειάζεται υπομονή. Σε μερικά χρόνια πιστεύω να πάρει τη θέση της στην Α1 η ομάδα».


Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Άρχισε να έρχεται ο κόσμος, αλλά όχι όπως παλιά. Ο κόσμος περιμένει να δει αποτελέσματα, την προσπάθεια που γίνεται και από τη στιγμή που δει πως όλα είναι σωστά, στηρίζει. Εγώ δεν έχω απευθυνθεί στον κόσμο ακόμη, έχω υπομονή. Ξέρω ότι θα έρθει να στηρίξει κάποια στιγμή».

Για τον Παναθηναϊκό: «Με τις προσθήκες και τις αλλαγές που ο Παναθηναϊκός είναι αξιόμαχος και πιστεύω ότι θα προκριθεί. Μόνο η Εφές που δεν είναι όμως σταθερή μπορεί να τον απειλήσει. Αλλά, αν πάρει δύο αποτελέσματα μπορεί να πάρει ακόμη και το πλεονέκτημα έδρας. Όχι ότι είναι εύκολο να φτάσει στο Final 4. Δεν έχει σταθερότητα ακόμη και τα περιμένει από τον αειθαλή Διαμαντίδη να κάνει τα πάντα».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει μέταλλο ομάδας. Είναι σε δύσκολη θέση τώρα γιατί πλήρωσε τραυματισμούς και αλλαγές και τους παίκτες που δεν του βγήκαν. Αλλά πιστεύω στο μέταλλο αυτής της ομάδας. Στα τελευταία ματς είναι ιδιαίτερα δυνατός. Αλλά πρέπει να κάνει την υπέρβασή του, παίρνοντας και τα τρία παιχνίδια. Θα το παλέψει και μακάρι να τα καταφέρει. Έχει εμπειρία και αθλητικά προσόντα, αλλά κυρίως έχει καρδιά. Ο Παπανικολάου αρχίζει και προσαρμόζεται και μπορεί να βοηθήσει να έρθουν οι νίκες που θέλει».

Για τους Έλληνες προπονητές: «Πάντα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί. Είναι πολύ καταρτισμένοι, λόγω του ελληνικού πρωταθλήματος που είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι από τους καλύτερους και πιο καλούς κόουτς που διαβάζουν καλά τα παιχνίδια και θα δείτε ότι στο μέλλον θα βγουν κι άλλοι και η αγορά θα ανοίξει γι’ αυτούς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ