2016-03-24 17:47:36
Φωτογραφία για Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων [photos]
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στις 17:00, η Έλενα Ράπτη απεύθυνε χαιρετισμό στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων... που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 18 - 20 Μαρτίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η Έλενα Ράπτη ενημέρωσε τους συνέδρους για την εξέλιξη της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Ελλάδα και τις διαρκείς πρωτοβουλίες ενημέρωσης της ελληνικής κοινωνίας καλώντας τους Έλληνες παιδιάτρους να βοηθήσουν, ώστε τα μηνύματα της καμπάνιας για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης να φτάσουν σε κάθε παιδί.

Οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από ειδικό περίπτερο (stand) στο χώρο του συνεδρίου το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ