2012-05-13 13:47:11
Φωτογραφία για Ποιά είναι η γυναίκα πίσω από τον σκληρό Μιχαλολιάκο
Ποια είναι η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Νίκου Μιχαλολιάκου

Η Ελένη Ζαρούλια κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα βουλευτικά έδρανα και θα συμπαρίσταται πλέον στο σύζυγό της και στις αίθουσες της Βουλής. Πρόκειται για το δεύτερο ανδρόγυνο στην ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου, μετά τον Στέφανο Μιχαλόπουλο και τη σύζυγό του κ. Φωτεινή Δεκάζου, που είχαν εκλεγεί βουλευτές Ηλείας με την Πολιτική Άνοιξη. Η σύζυγος του Μιχαλιολιάκου μιλάει στο «Πρώτο Θέμα» για την πρώτη τους γνωριμία, αλλά και τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωση η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολά. Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από σχεδόν 30 χρόνια τις έχει και σήμερα. Τότε ήμουν μικρή, δεν ήμουν ώριμη. Η επιλογή μου, όμως, με δικαίωσε. Μετράμε 25 χρόνια έγγαμου βίου και νιώθω σίγουρη για τον αγωνιστή που έχω δίπλα μου. Είναι τρυφερός, στοργικός και μου κάνει ρομαντικά δώρα. Καμία σχέση δηλαδή με όλα τα φασιστικά επίθετα που του αποδίδουν.


Παράλληλα, η Ελένη Ζαρούλια δηλώνει: «Κι εγώ και ο Νίκος Μιχαλολιάκος μεγαλώσαμε την κόρη μας χωρίς πολιτικά ερεθίσματα. Το παιδί μας, όμως, ήταν πολύ έξυπνο και κατάφερε να διακρίνει γρήγορα την αλήθεια από το ψέμα». Η γυναίκα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, λίγο μετά την ενηλικίωσή της συμμετείχε στην ΕΠΕΝ, το κόμμα που υπερασπιζόταν ιδεολογικά το καθεστώς της χούντας των συνταγματαρχών, με «πνευματικό» ηγέτη τον Γ. Παπαδόπουλο. 

newsbeast.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ