2016-03-25 09:11:49
Φωτογραφία για Εξελίξεις με τους τρομοκράτες των Βρυξελλών: Οι Αμερικανικές Αρχές τους ήξεραν...
Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι αμερικανικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον άνδρα με το καπέλο που απεικονίζεται στην φωτογραφία ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ, στις Βρυξέλλες, όπου ξεκίνησε το μακελειό των τζιχαντιστών.

Οι εξελίξεις στο ζήτημα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες είναι ραγδαίες, ωστόσο μεταδίδονται με κάθε επιφύλαξη. Ο λόγος; Διότι μετριούνται στα δάχτυλα... και των δύο χεριών οι ειδήσεις που έχουν μεταδοθεί από διεθνή μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες μόνο για να διαψευστούν λίγο αργότερα Η τελευταία εξέλιξη για την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες έρχεται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα, αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν ταυτοποιήσει τον "άνδρα με το καπέλο", που φαίνεται στην φωτογραφία - ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ.

Η επίμαχη φωτογραφία, απεικονίζει τρεις άνδρες. Οι δύο στα αριστερά είναι τα αδέρφια Ελ Μπακράουι, για τους οποίους έγινε πολύς λόγος σχετικά με το ότι φορούσαν γάντι μόνο στο ένα χέρι. Οι αρχές θεωρούν πως εκεί έκρυβαν τους πυροκροτητές, πριν σκορπίσουν τον θάνατο στο διεθνές αεροδρόμιο, ανοίγοντας έτσι τον χορό των νέων επιθέσεων στην "καρδιά" της Ευρώπης.


Ο τρίτος άνδρας, ωστόσο, ο οποίος φαίνεται στα δεξιά να φορά λευκό μπουφάν και καπέλο, παραμένει ακόμη ένα άλυτο μυστήριο. Τουλάχιστον για όλους εκτός από τους αμερικανούς, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως έχουν ταυτοποιήσει τον άνδρα

Οι πληροφορίες, ωστόσο, δίνονται όπως προαναφέραμε "με το σταγονόμετρο" και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα.

Παράλληλα, ένα δημοσίευμα του Reuters αποκαλύπτει τις δηλώσεις αμερικανών αξιωματούχων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως τα αδέρφια Ελ Μπακράουι (σ.σ. οι δύο άνδρες στα αριστερά της φωτογραφίας) ήταν γνωστοί στην αμερικανική κυβέρνηση!

Μάλιστα συμπληρώνουν πως στην συγκεκριμένη λίστα υπόπτων για τρομοκρατία βρίσκονταν πριν την σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του εγκεφάλου των τρομοκρατικών επιθέσεων του Παρισιού, στο Βέλγιο.

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ σχεδίαζε ένα νέο... Παρίσι, αυτή τη φορά στις Βρυξέλλες, αφού όπως έγινε γνωστό, προετοίμαζε βομβιστική επίθεση αλλά και επίθεση με πυροβολισμούς στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

Την είδηση μετέδωσε και πάλι το Reuters, επικαλείται συγκεκριμένα το βελγικό VRT, το οποίο αναφέρει: "Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν το ίδιο σενάριο με αυτό του Παρισιού, ωστόσο απέτυχε μερικώς".

Όλα αυτά ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η κινηματογραφική σύλληψή του στο Βέλγιο, με τους αστυνομικούς να τον τραυματίζουν στο πόδι...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ