2016-03-25 14:11:56
Φωτογραφία για Οι πολιτικοί μίλησαν για το προσφυγικό μετά την παρέλαση...
Αναφορές στο προσφυγικό περιείχαν οι δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη, του Νίκου Βούτση, του Πάνου Καμμένου και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, επισήμανε ότι «σήμερα οι αγώνες συνεχίζονται ως αγώνες για την ειρήνη στη Συρία, τη Μέση Ανατολή, παντού, για να μην υπάρχουν νέες ροές προσφύγων, για να μη δημιουργούνται νέοι πρόσφυγες».

«Σήμερα ο αγώνας για την ελευθερία είναι αγώνας για την αλληλεγγύη και επίσης αγώνας για την ελευθερία σήμερα είναι αγώνας για την ελευθερία από την φτώχεια, για την ανέχεια, αγώνας ενάντια στις ανισότητες και τις αδικίες, είναι διαρκής αγώνας για τη δικαιοσύνη, στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τον κόσμο», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης σημείωσε ότι οι αγώνες για ανεξαρτησία, ελευθερία, ειρήνη συναντιούνται με την ανάγκη ώστε σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας να γιγαντωθεί το κίνημα του ανθρωπισμού, το κίνημα της αλληλεγγύης, το κίνημα για μια ειρήνη σε όλο τον κόσμο, και κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα μας.


Ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος συνεχάρη τις Ένοπλες Δυνάμεις για το υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό και τη συνεχή προσφορά προς το έθνος, ενώ τόνισε ότι ο ελληνικός λαός ακόμη και την ώρα της βροχής παρέμεινε στην παρέλαση.

«Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον ανθρώπινο πόνο, αυτή εξάλλου είναι και η μοίρα αυτού του έθνους. Σε δύσκολες στιγμές να προσφέρει», είπε.

Την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας και ενότητας του έθνους, «στις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης. «Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε ενωμένοι, μακριά από τις διχαστικές γραμμές του παρελθόντος», είπε.

Σε άλλο μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντη που άφησε αιχμές για την κυβέρνηση, λέγοντας:

«Δεν πρέπει οι παρελάσεις να είναι φύλλο συκής και πίσω από εκεί να κρύβεται η ανικανότητα της κυβέρνησης και η πρόθεσή της να κόψει μισθούς και συντάξεις. Η Ένωση Κεντρώων δεν θα το επιτρέψει».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ