2016-03-26 12:17:13
Φωτογραφία για Ι. Νικολάου: O λαός δικαιούται να ζήσει σ' ένα Κράτος Δικαίου
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου δήλωσε στην Πάφο ότι είναι η πρώτη φορά που πολιτική ηγεσία, η Κυβέρνηση, οι διωκτικές αρχές επιδεικνύουν μεγάλη αποφασιστικότητα για την τιμωρία όλων εκείνων που για χρόνια δυστυχώς – όπως είπε- λόγω αυτής της ατιμωρησίας είχαν προβεί σε όλα εκείνα τα οποία σήμερα τα βλέπουμε και για πολλούς αποτελούν έκπληξη.

Ο κ. Νικολάου μιλώντας μετά το πέρας της παρέλασης στην Πάφο, έστειλε το μήνυμα ότι η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τις διωκτικές αρχές κατά τρόπο ώστε να αποδοθεί πλήρως η δικαιοσύνη και όσοι ευθύνονται, όποιοι και εάν είναι αυτοί, να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστηρίων.

Πρέπει συνέχισε ο Υπουργός, “ σε όλους να δοθεί το μήνυμα ότι η εποχή της ατιμωρησίας έχει παρέλθει , είμαστε σε μια εποχή όπου ο καθένας πρέπει να λαμβάνει τις ευθύνες του και σίγουρα ο λαός δικαιούται να ζήσει σε ένα Κράτος δικαίου”.

Aπαντώντας σε σχετική ερώτηση για το φάκελο που έχει απωλεσθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών ο κ. Νικολάου είπε πως ο Υπουργός Εσωτερικών έχει διατάξει διοικητική έρευνα για να διαπιστωθεί πως και γιατί χάθηκε αυτός ο φάκελος.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε είτε ποινικές είτε πειθαρχικές ευθύνες θα αποδοθούν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ