2016-03-27 19:45:55
Φωτογραφία για Κόμβος Λαμίας; Ποιος κόμβος; - 3 στους 4 οδηγούς για Αθήνα εξακολουθούν να πηγαίνουν  στην πρωτεύουσα μέσω… Θεσσαλονίκης [photos]
Τι και αν ο καινούριος κόμβος στην έξοδο της... Λαμίας δόθηκε μετά από αρκετό διάστημα στην κυκλοφορία Από τι στιγμή που η υπεύθυνη εταιρία, δεν μπήκε στον κόπο να μαζέψει τις πινακίδες που προειδοποιούσαν για την παράκαμψη προς Αθήνα μέσω… Θεσσαλονίκης 3 στους 4 οδηγούς έστριβαν στην Ξηριώτισσα αριστερά!

Η κίνηση λόγω του τριημέρου αυξημένη στο σημείο, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν κατά διαστήματα διπλή σειρά από την Ξηριώτισσα μέχρι τη στροφή πριν το Εργοτάξιο! Ρωτώντας τους οδηγούς αν ξέρουν πως θα πάνε Αθήνα, 9 στους 10 μας απάντησαν όπως λένε οι πινακίδες, ενώ υποψιασμένοι μας ρωτούσαν όλο αγωνία αν έχει αλλάξει κάτι.

Στα 10 λεπτά που καθίσαμε στο σημείο και ενημερώναμε τους οδηγούς, η ουρά μίκρυνε στο ήμισυ, καθώς τα αυτοκίνητα έφευγαν πολύ πιο γρήγορα στη διασταύρωση αφού δεν ήταν υποχρεωμένα να περιμένουν μετά το φανάρι για να στρίψουν αριστερά και να πάνε προς Νέα Μαγνησία.

Πλέον χρειάστηκε να επέμβει η τροχαία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ