2016-03-28 14:02:29
Φωτογραφία για Απίστευτο! Γιατί αυτός ο νεαρός έχει ΠΑΝΤΑ μαζί του ένα... ταμπόν; [photo]
Ο Chance Ward είναι ένας φοιτητής που σπουδάζει στην Καλιφόρνια και μια δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγινε viral και προκάλεσε αίσθηση στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες στην σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο ότι έχει πάντα μαζί του ένα ταμπόν παρακινώντας και άλλους άνδρες να κάνουν το ίδιο. «Ήμουν στο γυμναστήριο σήμερα όταν η κοπέλα δίπλα μου ρωτάει τη φίλη της αν έχει ένα επιπλέον ταμπόν. Συνειδητοποιώντας ότι το άκουσα, μου ζήτησε συγγνώμη και φάνηκε ότι ήρθε σε δύσκολη θέση», αναφέρει ο νεαρός και συνεχίζει λέγοντας ότι πήγε αμέσως στην τσάντα του και της έφερε ένα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, αυτό που ήθελε να κάνει ο Chance με την δημοσίευσή του είναι να παρακινήσει κι άλλους άνδρες να έχουν μαζί τους κάτι τόσο πολύτιμο για τις δύσκολες μέρες των γυναικών. Είναι, όπως λέει, σαν να κάνεις χώρο στο σπίτι σου για να κοιμηθεί κάποιος φίλος σου αλλά να μην έχεις στο μπάνιο αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης σε περίπτωση που μια γυναίκα είναι στις δύσκολες μέρες.


«Γιατί; Όλοι ξέρετε ότι κυριολεκτικά οι μισοί άνθρωποι περνούν αυτή την κατάσταση», προσθέτει ο φοιτητής και αναφέρει ότι πάντα έχει μαζί του ένα ταμπόν στην τσάντα του σε περίπτωση που χρειαστεί μια γυναίκα. «Ποτέ μην αισθάνεστε αμηχανία να ζητήσετε ένα, ποτέ μην αισθάνεστε αμηχανία επειδή είστε άνθρωπος», γράφει στη δημοσίευση του που έγινε αμέσως viral.

Το status του νεαρού στο Facebook έχει μέχρι στιγμής πάνω από 33.000 likes και περισσότερες από 6.000 κοινοποιήσεις με τον ίδιο να έχει κατακλυστεί από συγχαρητήρια για αυτή του την ενέργεια. Εκατοντάδες έσπευσαν να του πουν «μπράβο» για τη δημοσιοποίηση αυτού που κάνει αλλά και για την ίδια την ενέργεια η οποία αξίζει «μόνο σεβασμό» όπως του γράφουν χαρακτηριστικά. Ο ίδιος τους ευχαρίστησε όλους και είπε ότι είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουν να κάνουν όλοι οι άνδρες χωρίς να ντρέπονται.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ