2016-03-28 14:40:25
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ: Έτσι εξαπατούν τον κόσμο μέσω του Facebook
Αγαπητό Tromaktiko,

Υπάρχουν γκρουπάκια στο facebook με ονομασίες τύπου..."Σίγουρη επιτυχία, στημένα παιχνίδια, σίγουρα κέρδη, σίγουρα στοιχήματα, σίγουρα ταμεία" κλπ.

Υποτίθεται ότι ξέρουν ποια παιχνίδια είναι στημένα, ποσταρουν στις σελίδες τους το δελτίο που έχουν παίξει αυτοί, άλλα κρύβουν το σκορ, και όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες, ποσταρουν κι άλλη φωτογραφία που αποκαλύπτουν ότι είχαν παίξει το σωστό αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα

το πριν:

και το μετά:

Στόχος τους είναι να σε ψαρώσουν ότι ξέρουν τα στημένα παιχνίδια (κάτι το οποίο είναι αδύνατον, καθώς τα στημένα παιχνίδια τα ξέρουν 10 άτομα σε όλο τον κόσμο) και σου ζητάν να τους στείλεις μέσω Western Union 100 ευρώ (ο καθένας ζητάει ότι θέλει) για να σου αποκαλύψουν το σκορ. Φυσικά όλο αυτό είναι μία άπατη, και μία τέλεια photoshop-ια!

Τόσο τέλεια που ο βλάκας που το έφτιαξε, στο ένα δελτίο γράφει Μαγιόρκα, ενώ στο άλλο που υποτίθεται είναι το ίδιο γράφει Μαγκιόρκα!

Προσοχή λοιπόν σε όλους γιατί ο κόσμος μέσω κρίσης έχει σκαρφιστεί απίστευτους τρόπους για να αποσπάσει χρήματα από υποψήφια θύματα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ