2016-03-29 17:13:07
Φωτογραφία για Οι απατεώνες χτύπησαν πάλι στη Λαμία: Προσαγωγή Λαμιώτη ταξιτζή
Οι δράστες αυτή τη φορά προσπάθησαν να εξαπατήσουν ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην πόλη της Λαμίας Σύμφωνα με το ρεπορταζ του tvstar.gr του τηλεφώνησαν νωρίς το πρωί και του είπαν πως εκπροσωπούν μία κυρία, συνάδελφό του, ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Λαμία, της οποίας η μητέρα πέθανε στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η κυρία χρειαζόταν 2 χιλιάδες Ευρώ για το γραφείο τελετών, τα οποία δεν είχε μαζί της.

Αυτά τα χρήματα ζήτησαν από το υποψήφιο θύμα τους προκείμενου να διευκολύνει τη συνάδελφό του.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου κατάλαβε πως πρόκειται για απατεώνες. Τους απάντησε πως δεν έχει πάνω του τόσα χρήματα και τους ζήτησε να επικοινωνήσουν μαζί του αργότερα.

Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, μίλησε με τον γαμπρό του και αμέσως μετά ενημέρωσε για το περιστατικό την αστυνομία.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι έξω από το πρατήριο σταμάτησε ένα ταξί της Λαμίας. Ο οδηγός μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη.


Εκείνος τηλεφώνησε στον γαμπρό του και του είπε: ¨ήρθαν τα παιδιά ... φέρε τα χρήματα για να εξυπηρετήσουμε την συνάδελφο¨.

Χωρίς να χάσει στιγμή, αυτός επικοινώνησε με την αστυνομία και σε λίγα λεπτά στο πρατήριο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που άρχισαν να ανακρίνουν τον ταξιτζή.

Αυτός αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Τους είπε πως κάποιος άγνωστος του είχε τηλεφωνήσει με απόκρυψη και του είπε να πάει στο πρατήριο, να πάρει τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη και να τα πάει στη Λάρισα. Είπε ακόμη πως δεν ήξερε που ακριβώς θα τα παρέδιδε και ποιος θα τα έπαιρνε.

Οι αστυνομικοί ωστόσο τον προσήγαγαν στο κτήριο της Αστυνομίας και την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ