2016-03-29 18:20:08
Φωτογραφία για Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επίσκεψη της σχολής του Σικάγο στην Έλλαδα:

Εβδομαδιαία επίσκεψη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά πραγματοποιεί η Σχολή μας από το Σικάγο των ΗΠΑ. Η ομάδα Κ-16 της Σχολής μας μαζί με άλλα παιδιά, προπονητές και τον επικεφαλής της Σχολής κ. Γιάννη Κοσμά έφτασαν στο "Ελ. Βενιζέλος" το βράδυ της Δευτέρας και εκεί ο Ολυμπιακός τους είχε ετοιμάσει φοβερή υποδοχή! 

Τα παιδιά από τη Σχολή μας στο Σικάγο, μερικά εκ των οποίων στέφτηκαν Πρωταθλητές ΗΠΑ το 2015, τα υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο τα παιδιά της Σχολής μας από τα Γλυκά Νερά και ο Λεόνε! 

Τα μέλη της αποστολής από το Σικάγο που έφεραν μαζί τους και το τρόπαιο που κατέκτησαν πέρσι απέσπασαν ένα δυνατό χειροκρότημα από τα παιδιά της Σχολής μας στα Γλυκά Νερά και μια μεγάλη αγκαλιά από τον Λεόνε. Ο επικεφαλής της Σχολής Γλυκών Νερών Γιώργος Καλογεράκος παρέδωσε και ανθοδέσμη στον ομόλογο του Γιάννη Κοσμά και όλα τα παιδιά μαζί με τον Λεόνε φωτογραφήθηκαν στο αεροδρόμιο. 


Το παρών στην υποδοχή έδωσε ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος ο οποίος καλοσώρισε την αποστολή και τους εξήγησε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν την εβδομάδα που θα βρίσκονται στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξεναγήσεις, προπονήσεις στο Ρέντη, φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία και άλλες Σχολές και πολλές επισκέψεις στην Αθήνα και τον Πειραιά. 

Οι Σχολές του Ολυμπιακού για ακόμη μια φορά απέδειξαν πως είναι μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια και γι' αυτό χρόνο με το χρόνο αυξάνουν τον αριθμό των παιδιών τους τα οποία δεν μαθαίνουν μόνο ποδόσφαιρο αλλά πάνω απ' όλα να είναι σωστοί ως άνθρωποι. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ