2016-03-30 02:33:07
Φωτογραφία για Έθνη-ζόμπι σε κράτη με οργουελικές κοινωνίες θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων
Είναι πραγματικά άξιον απορίας τι είδους ξόρκια χρησιμοποιεί η... Νέα Τάξη Πραγμάτων προκειμένου να υπνωτίσει τα έθνη και να ξεχάσουν αυτά την ιστορία τους. Ιστορία όχι κλεισμένη στα χρονοντούλαπα, αλλά πρόσφατη. Με μαρτυρίες και μάρτυρες….

Και συνεργάτης της Νέας Τάξης οι προδοτικές κυβερνήσεις. Σαν κι αυτή της Σερβίας που πέρασε νέα νομοθεσία η οποία δίνει στα στρατεύματα του NATO ασυλία και ελευθερία κινήσεων σε όλη τη Σερβία. Πού; Στη Σερβία μάλιστα… Της οποίας τα απομεινάρια ποτίστηκαν με το αίμα του λαού της και της οποίας τα συντρίμμια οφείλονται στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς. Αυτή τη μαύρη επέτειο γιόρτασε ο λαός της χώρας προ λίγων ημερών. Στις 24 Μαρτίου συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από την έναρξη των βομβαρδισμών, που μετέτρεψαν μια χώρα σε ερείπια, αφού οι πολιτικές ύαινες Κλίντον, Ολμπράιτ και….ΣΙΑ ζήλεψαν τη δόξα του Αττίλα ή του Τζεκινς Χαν Το Σάββατο στο μνημόσυνο για τα θύματα των βομβαρδισμών του NATO στην Ποντγκόριτσα, ο Επίσκοπος Ιωαννίκιος απαρίθμησε έναν έναν τους νεκρούς
. Νεκρούς για τους οποίους τόσο νοιάστηκαν οι κυβερνήσεις τόσα χρόνια που μέχρι στιγμής κανένα μνημείο δεν έχει αναγερθεί εις μνήμην τους ούτε τα ονόματά τους αναφέρονται πουθενά….Ο ίδιος Επίσκοπος κραύγασε αυτό που έγινε σύνθημα στα χείλη των Σέρβων: ΟΧΙ ΣΤΟ NATO. Όχι δηλαδή στους φονιάδες των γονιών μας και των παιδιών μας, εννοούσε ο Ιεράρχης.

Αυτό το ΟΧΙ βροντοφώναξαν και χιλιάδες λαού την περασμένη Κυριακή. Μια πατριωτική λαοθάλασσα είπε όχι στα απαράδεκτα σχέδια μιας συμβιβασμένης και ταπεινωμένης ηγεσίας.

20.000 διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στην πρωτεύουσα της Σερβίας την Κυριακή ενάντια στη συμφωνία συνεργασίας που υπογράφηκε το Φεβρουάριο με το NATO, για διπλωματική ασυλία και εγγύηση για την ελεύθερη κυκλοφορία των στρατευμάτων του NATO δια μέσω της Σερβίας.

Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση (βλέπε ολόκληρη τη διαδήλωση στο βίντεο παρακάτω) κυμάτιζαν αντι-ΝΑΤΟϊκα πανό, που έγραφαν “Η Σερβία δεν είναι αποικία του NATO” και “Έξω το NATO από τη Σερβία”.

“Έξω το NATO από τη Σερβία” ε;; Σας ακούγεται γνώριμο; Θυμίζει λίγο “ΕΟΚ και NATO το ίδιο συνδικάτο” και “Έξω οι βάσεις του θανάτου”;

Μόνο που τότε τα συνθήματα ήταν απλά τσιτάτα των ψευτοσοσιαλιστών, ενώ στην περίπτωση της Σερβίας είναι φωνές καρδιάς ενάντια στους φονιάδες των δικών τους ανθρώπων.

Το αξιοσημείωτο πάντως όλων αυτών όμως είναι με πόσο θράσος οι μαριονετίστες της μοίρας των λαών επιχειρούν να σβήσουν την τόσο πρόσφατη ιστορία επιβάλλοντας ένα σύγχρονο “σφάξε με Αγά μου να αγιάσω”… Αν λοιπόν επιχειρούν να παράσχουν άφεση αμαρτιών στο ΝΑΤΟ για όσα έπραξε κατά ενός περήφανου λαού όπως οι Σέρβοι, μπορεί εύκολα να αναλογιστεί κανείς τι είναι διατεθειμένοι να πράξουν προκειμένου να “μαγέψουν” με τα ξόρκια τους λαούς σαν το δικό μας με μνήμη χρυσόψαρου… Κάπως έτσι θα δημιουργήσουν έθνη-ζόμπι, που δε θα θυμούνται ιστορία, αλλά θα ζούν καθ΄υπαγόρευση των ηγετών τους σε οργουελικές κοινωνίες…
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ