2016-03-30 13:00:35
Φωτογραφία για Το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κακής κατάστασης στην Ελλάδα
Η εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ μετά τον επεισοδιακό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για τα ξένα δίκτυα προκειμένου να ανοίξουν ξανά τον φάκελο... ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάτι τέτοιο επιχειρούν και οι Ισπανοί, ξετυλίγοντας το κουβάρι της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας και κατ΄επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κακής κατάστασης στη χώρα.

Οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι, η κυβέρνηση του Τσίπρα αναγκάζεται να αναστείλει το Κύπελλο με αφορμή τα κρούσματα βίας, τα πάντα μυρίζουν διαφθορά..." αναφέρουν στο εισαγωγικό τους σημείωμα. Κατόπιν, αναλύουν τον ημιτελικό, δίνοντας έμφαση στην επίμαχη φάση που "ο... Καπίνο "γκρεμίζει" τον Ρόμπερτ Μακ με τον Ανδρέα Παππά να μην καταλογίζει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ αλλά αντιθέτως να αποβάλλει τον Σλοβάκο άσο του Δικεφάλου. Φάση που εξόργισε τους οπαδούς και στάθηκε η αφορμή για το απόλυτο χάος"
. Μάλιστα, ο συντάκτης εκφράζει την απορία του για την ύπαρξη... εξαγορασμένων διαιτητών στο πρωτάθλημα και ζητάει την άποψη Ελλήνων εκπροσώπων του Τύπου. Αναφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρίσκεται πίσω από τον Ολυμπιακό, τονίζεται πως οι επικριτές του τον κατηγορούν για υποθέσεις διαφθοράς με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου ενώ σημειώνεται πως υπάρχει φόβος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης ζήτησε μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό να αναλάβουν τα παιχνίδια ξένοι διαιτητές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν...
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ