2016-03-31 08:03:09
Φωτογραφία για Ο Καιρός την Πέμπτη...
Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, με τους ανέμους να είναι νότιοι 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φθάνει από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις

πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις

πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και τοπικά στα ανατολικά νότιοι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στην Ηπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, γενικά αίθριος καιρός, με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι και στα δυτικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος καιρός, με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία και στα βόρεια νότιοι τοπικά 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φθάνει από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ