2016-03-31 11:15:57
Φωτογραφία για 5 βασικοί Λόγοι που θα έχουμε Εθνική τραγωδία...
Επειδή κυκλοφορεί πολύ παραπληροφόρηση και επειδή ο Σύριζα είναι εξπέρ στο να "βαφτίζει" το ψάρι κρέας όπως εξάλλου έκανε από την πρώτη στιγμή που μετονόμασε την "τρόικα" σε "θεσμούς" ας ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα .

Πρώτον : Κανένας Σύρος δεν είναι πρόσφυγας στην Ελλάδα , πρόσφυγας είναι στην πρώτη μη εμπόλεμη χώρα που αιτείται άσυλο, η οποία είναι η Τουρκία . Η Τουρκία έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον περιθάλψει και να τον εφοδιάσει με τα απαραίτητα έγγραφα για να συνεχίσει το ταξίδι του σε όποια άλλη χώρα επιθυμεί είτε νόμιμα σαν οικονομικός μετανάστης είτε σαν λαθρομετανάστης . ¨Όλοι οι υπόλοιποι (Μαροκινοί, Αφγανοί , Πακιστανοί κλπ) είναι λαθρομετανάστες .Από τη στιγμή δε που τρυπάνε τις βάρκες με κατσαβίδια και τις βουλιάζουν στις ακτές μας θεωρούνται ναυαγοί και είναι ακόμα ευκολότερο να τους επαναπροωθήσουμε στις χώρες τους .

Δεύτερον : Η Τουρκία έκανε "πάσα" στην Ελλάδα ένα δικό της πρόβλημα , μια δική της υποχρέωση και η κυβέρνηση Τσίπρα όχι μόνο το δέχτηκε αλλά με τη συμφωνία της 17ης Μαρτίου συναινέσαμε να πληρωθούν κιόλας από την Ε.Ε
. για κάτι που στοιχίζει οικονομικά σε μας . Βάζουμε "πλάτες" σε κάθε αξίωση της Τουρκίας που είναι όμως εναντίον των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων . Για παράδειγμα η Τουρκία κατηγορείτε για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις γυναίκες και λογοκρισία στον τύπο και εμείς αντί να το αναδείξουμε στην Ε.Ε. πηγαίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και μοιράζει τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους. Η Ελλάδα έγινε ουσιαστικά όμηρος της Τουρκίας .

Τρίτον : Το θέμα της φύλαξης των συνόρων δεν είναι "τεχνικό" όπως Μουζάλες κυρατασίες και κάθε ψυχασθενής ανθέλληνας με έσοδα από δεκάδες δικές του Μ.Κ.Ο. θέλει να περάσει ως θέσφατο . Το θέμα της φύλαξης των συνόρων είναι καθαρά πολιτική απόφαση ! Ο Ελληνικός στρατός έχει τα μέσα όπως εξάλλου γινόταν τόσα χρόνια και παρατηρούσε ακόμα και την ποιο μικρή βάρκα με το που ξεκινούσε από τα παράλια της Τουρκίας . Και προέβαινε στις κατάλληλες ενέργειες . Αυτά τα δικαιώματα τα εκχωρήσαμε στο ΝΑΤΟ όπως εκχωρήσαμε στους ξένους παρατηρητές τις αιτήσεις πολιτικού ασύλου που είναι αναφαίρετο κυριαρχικό μας δικαίωμα .

Τέταρτον : Η Ελληνική κυβέρνηση ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να υπερασπιστεί τα Εθνικά μας σύνορα και δίκαια ! ¨Ολες οι Ευρωπαϊκές χώρες καταστρατήγησαν και τη συνθήκη Σέγκεν και τις όποιες Ευρωπαϊκές οδηγίες με το έννομο και λογικό επιχείρημα ότι προστατεύουν τα εθνικά τους συμφέροντα . Και καλά έκαναν . Η κυβέρνηση Τσίπρα στο όνομα του υποτιθέμενου ανθρωπισμού έκανε τη χώρα ένα απέραντο χοτ σποτ και αφήνει τα σύνορα ανοιχτά για όποιον θέλει να μπει και να βγει όποτε θέλει . Έχει χαθεί κάθε έννοια συνόρων κάθε έννοια υπεράσπισης Κυριαρχικών δικαιωμάτων μας ακόμα και από τα ανύπαρκτα Σκόπια όπου φτάσανε στο σημείο να παραβιάζουν με ελικόπτερα τον δικό μας εναέριο χώρο και η κυβέρνηση να μην κάνει ούτε ένα διάβημα , ούτε μια διαμαρτυρία .

Πέμπτον : Η Τουρκία πετυχαίνει να καταργήσει ουσιαστικά την συνθήκη ανταλλαγής πληθυσμών που ξεκίνησε απο τη συνθήκη της Λωζάνης το 1923 γιατί με τόσους χιλιάδες μουσουλμάνους που στέλνει αλλοιώνει και τα εθνολογικά και τα θρησκευτικά μας χαρακτηριστικά . Στα δεκάδες χοτ σποτ θα προστεθούν άλλα τόσα , ήδη ο Καμίνης ανακοίνωσε επίσημα πια ότι θα τους νοικιάζει σπίτια . Οι "πρόσφυγες¨μουσουλμάνοι ήρθαν για να περάσουν σε άλλες χώρες αλλά το επίσημο κράτος κάνει τα πάντα για να τους κρατήσει εδώ και θα τους κρατήσει έστω και αν χρειαστεί στο τέλος να τους δίνει επίδομα απο τον ΟΑΕΔ .

Μπήκαμε σε εθνική περιπέτεια που θα οδηγήσει μαθηματικά σε Εθνική τραγωδία .
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ