2016-03-31 23:35:44
Φωτογραφία για Η φιλία σε όλο της το μεγαλείο: Εσείς θα κάνατε κάτι αντίστοιχο για τον κολλητό σας; - Αυτή η ιστορια θα σας συγκινησει [photos]
Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει, “Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί”...  Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πορευτούμε μέσα από τη ζωή μόνοι μας. Ακόμη και ο ισχυρότερος άνδρας και η πιο ανεξάρτητη γυναίκα χρειάζονται την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων τους κάθε φορά και κάθε στιγμή.

Οι φίλοι μας είναι αυτοί που κολλούν μαζί μας και έχει σημασία αν θα είναι πάντα εκεί για να δώσουν μια χείρα βοηθείας όταν την χρειαστούμε.

Κανείς δεν ξέρει το… μάθημα καλύτερα από τον Kevan Chandler.

Ο Kevan είναι ένας νεαρός άνδρας από τη Φλόριντα με ένα πολύ περιπετειώδες πνεύμα. Πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, από την οποία έχασε τη χρήση των άκρων του. Αν και η σωματική υγεία του θα μπορούσε να έχει ξεθωριάσει, η αγάπη του για τη ζωή και την εξερεύνηση δεν τέλειωσε ποτέ.

Ο Kevan ονειρευόταν να ταξιδέψει στην Ευρώπη, αλλά λόγω της αναπηρίας του, ποτέ δεν σκέφτηκε ότι ήταν δυνατό. Όμως, δεν τα υπολόγιζε σωστά, οι φίλοι του του σχεδίασαν μια μεγάλη έκπληξη.


Οι τρεις καλύτεροι φίλοι του Kevan θα τον πάρουν μαζί τους σε ταξίδι στην Ευρώπη για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να του δώσουν να καταλάβει ότι είναι πάντα εκεί για αυτόν. Ο Kevan ζει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας της μυϊκής ατροφίας και ονειρευόταν πως θα μπορούσε να γυρίσει την Ευρώπη. Ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει σε μια αναπηρική καρέκλα – έτσι οι φίλοι του είχαν ένα σχέδιο το οποίο αναμένεται να κάνει πραγματικότητα στις 19 Ιουνίου όταν φύγουν για Ευρώπη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ