2016-04-01 16:48:49
Φωτογραφία για Επεκτάσεις αποκτά πλέον ο Microsoft Edge
O Microsoft Edge browser αποκτά επεκτάσεις, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα Evernote, Amazon Assistant και όχι μόνο.

Ο Microsoft Edge ακολουθεί την τάση της νέας εποχής που θέλει τους browsers να αποτελούν πλατφόρμες μέσα στις οποίες λειτουργούν επεκτάσεις λειτουργιών μέσα από τα ανάλογα extensions. Αρχικά το Reuters είχε αναφέρει ότι ο Edge θα αποκτούσε και το δικό του Ad Blocker, όπως ο Opera Browser, αλλά το Tom’s Hardware σημειώνει ότι δεν θα υπάρχει ενσωματωμένος Ad Blocker στον Edge. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει έναν Ad Blocker τρίτων στον Edge.

H υποστήριξη των επεκτάσεων από τον Edge ήταν ένα ζητούμενο, ενώ ήδη είναι διαθέσιμες αρκετές επεκτάσεις από ηχηρά ονόματα, όπως είναι τα Evernote, Amazon, LastPass, AdBlock, Reddit, Microsoft Translator και άλλα.

Παράλληλα, η Microsoft, στο πλαίσιο του Build 2016, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει δύο Software Development Kits για την πλατφόρμα του Skype, το Skype Web SDK και το Skype for Business App SDK για τις επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν εφαρμογές που θα τρέχουν μέσω Skype όχι μόνο σε περιβάλλον Windows όσο και σε smartphones με iOS και Android. H ιδέα πίσω από τα SDK της Microsoft είναι να μπορούν οι developers να εμπλουτίζουν με στοιχεία real time επικοινωνίας τις διάφορες εφαρμογές τους στο επιχειρηματικό περιβάλλον.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ