2016-04-02 11:47:08
Φωτογραφία για Ευχαριστήρια επιστολή προς Χειρουργό στο θεραπευτήριο Αθηνών «Ευαγγελισμός»
Αγαπητό tromaktiko,

Τον μήνα Μάρτιο έζησε τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, πράγματα που δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Ένας συνεχόμενος πονοκέφαλος του παιδιού μας, κατόπιν μαγνητικής εξέτασης έκρυβε ένα όγκο στον εγκέφαλό της. Ένας όγκος που εμφανίστηκε τόσο ξαφνικά και άλλαξε τόσο πολύ, την ζωή όλης της οικογένειάς μας. Η νοσηλεία της ξεκίνησε στις 11/3/2016, στο θεραπευτήριο Αθηνών «Ευαγγελισμός».

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Χειρουργό κ. Στράντζαλη Γιώργο και όλη την επιστημονική ομάδα του, καθώς χάρη στην άψογη συνεργασία και επιστημονική κατάρτισή τους, κατάφεραν να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της. Νοιώθουμε πολύ τυχεροί που γνωρίσαμε γιατρό με ανθρωπιά και ευαισθησία, χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα και με άμεση ανταπόκριση, προσπάθησε να χειρουργήσει άμεσα το παιδί μας. Είμαι σίγουρος γιατρέ ότι δώσατε μεγάλη μάχη μέσα στο χειρουργείο. Η 8ωρη χειρουργική επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η ταχεία βιοψία έδειξε καλοήθεια. Με τα μαγικά σας χέρια γιατρέ ξαναφέρατε το χαμόγελο στα χείλη του παιδιού μας.


Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό της εντατικής και του 10ου ορόφου της κλινικής για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους αλλά και για την ψυχολογική υποστήριξη που μας παρείχαν. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και αγάπη το λειτούργημά σας και να βοηθάτε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Όλοι και μαζί με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, έκαναν ότι καλύτερο για το αγγελούδι μας.

Επίσης θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλα τα ξαδέρφια που ήτανε πραγματικά αδέλφια, σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ιδιαίτερα έναν Κύριο (με Κ κεφαλαίο), ο οποίος από τη πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μου, καλύτερα και από πατέρας ... κοιτάζοντας στα μάτια μου είπε... αυτές τις στιγμές θα καταλάβεις... ποιος πραγματικά νοιάζεται για σένα... (πόσο δίκιο άραγε έχει !!!)

Πολλές φορές όσα λόγια και αν χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να αποδείξεις με ακρίβεια τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα σου. Κατανοώντας πλήρως τις υπάρχουσες κοινωνικές συνθήκες το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι μέσα από αυτή μου την ευχαριστήρια επιστολή να σας εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη. Να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για την ανθρωπιά που με τόσο εμφατικό τρόπο δείξατε προς το μικρό μας αγγελούδι, που χάρη σε όλους σας, κάθε μέρα το πρόσωπό του ξαναβρίσκει το χαμένο του χαμόγελο.

Εύχομαι υγεία σε όλους σας και στις οικογένειές σας.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Με εκτίμηση

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ:

Χατζηνικολάου Π.

Χατζηνικολάου Ν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ