2016-04-02 18:22:54
Φωτογραφία για Όσο ωραίες και να είναι φύγε μακριά… από αυτές τις 5 γυναίκες!
Όσο και αν έχουν αλλάξει οι γυναίκες στις μέρες μας, υπάρχουν κάποια στάνταρ που πρέπει να θέτουμε πριν αποφασίσουμε να τις κοιτάξουμε σοβαρά.

Παρακάτω σας αναφέρουμε 5 λόγους για να μην της προτείνετε να βγείτε ραντεβού.

1. Κάπνισμα εν ώρα περπατήματος

Ωραία, ας υποθέσουμε ότι καταλαβαίνεις το πάθος της καπνίστριας. Αρκεί να μην καπνίζει στο υπνοδωμάτιο σου, Αλλά για να φτάσεις μέχρι το υπνοδωμάτιο, πρέπει να είναι γυναίκα με Γ κεφαλαίο. Το κάπνισμα εν ώρα περπατήματος είναι εντελώς αντισεξουαλικό.

2. Βωμολοχίες εν ώρα οδήγησης

Οκ, κάποια στιγμή δε θα αντέξει και θα παραφερθεί, το καταλαβαίνουμε. Αλλά το να βρίζει την ώρα που οδηγεί με ξεπερνά. Δε θέλω να τα φτιάξω με την Μπάμπη, την Ελίζα θέλω.

3. Να είναι τζογαδόρος

Ο τζόγος είναι άσχημη συνήθεια, αλλά το να βλέπεις γυναίκα να κάθεται 3 ώρες στο πρακτορείο και να παίζει ΚΙΝΟ, είναι τραγικό. Καλύτερα «χτύπα» την πρώτη που περνάει από μπροστά σου. Η πιθανότητα να έχει μέλλον η ιστορία είναι μεγαλύτερη.


4. καριερίστριες

Οι καριερίστριες παραμελούν συνήθως τα καθήκοντα τους και πολλές φορές σε κάνουν να νιώθεις ότι περνάς σε δεύτερη μοίρα. Μην ανησυχείς, μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν έχεις πέσει σε τέτοια περίπτωση. Αρκεί να της πεις ότι σ΄αρέσει το εύκολα χρήμα και όχι η σκληρή δουλειά…Η αντίδραση της θα είναι χαρακτηριστική.

5. Να μιλάει περισσότερο από σένα

Αδερφέ θα δεινοπαθήσεις. Σου το λέω με όσο πιο απλά λόγια γίνεται. Δεν την ξέρεις και αρχίζει την πάρλα. Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Φαντάσου τι θα γίνει όταν δεν θα υπάρχουν καθόλου προσχήματα.
tonwtiko
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΣΑΜΙ Η... ΜΙΛΑΝ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΣΑΜΙ Η... ΜΙΛΑΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ