2016-04-02 21:25:51
Φωτογραφία για ΤΡΕΜΟΥΝ για την ζωή τους οι κάτοικοι της Χίου - Μας βγάζουν μαχαίρια…κυνηγάν τα παιδιά μας [video]
Έρμαιο στις ορέξεις των προσφύγων αισθάνονται οι κάτοικοι της Χίου, που διαμένουν πλησίον του Κέντρου Συγκέντρωσης των μεταναστών στην π. ΒΙΑΛ Ο άγριος καβγάς και τα χθεσινοβραδινά μαχαιρώματα στην φαίνεται πως αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονή των κατοίκων της Χαλκειούς και των Καμποχώρων, που σήμερα συγκεντρώθηκαν μαζικά έξω από τα γραφεία της Αστυνομίας, να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους επειδή στην ουσία αισθάνονται απροστάτευτοι!

Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά είχε να διηγηθεί τη δική του προσωπική ιστορία, αφού το τελευταίο διάστημα η ΒΙΑΛ θυμίζει αντί για Κέντρο καταγραφής, ξέφραγο… αμπέλι!

«Δεν είμαστε ρατσιστές, ούτε κατά των προσφύγων» λένε οι περισσότεροι κάτοικοι όπως θα δείτε στο βίντεο, ενώ κατηγορούν ανοικτά την κυβέρνηση για έλλειψη οργάνωσης!

Στο μεταξύ, οι μετανάστες είναι κρατούμενοι όποτε εκείνοι επιθυμούν αφού ο συρμάτινος φράκτης του “Στρατοπέδου” από την πίσω πλευρά του είναι ανοικτός, γεγονός που είχε κάνει τον Αστυνομικό Διευθυντή να υποσχεθεί ότι θα μεριμνήσει για την κατάσταση, αλλά εν τέλει να υπαναχωρεί και να επισημαίνει ότι η Αστυνομία έχει στο Νομό ορισμένα όρια τα οποία έχει ξεπεράσει!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι συγκεντρωμένοι συνέχισαν για να υποβάλλουν τα παράπονα τους στον… Δήμαρχο! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ