2016-04-02 22:58:24
Φωτογραφία για Θερμοπύλες: «Θα φύγουμε; Θα ανοίξουν τα σύνορα; Ελλάδα είσαι σπουδαία χώρα» [video]
Στα πλαίσια του Διήμερου Δράσεων για τους πρόσφυγες από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, βρέθηκε στις Θερμοπύλες... και συζήτησε με τους πρόσφυγες ο καθηγητής Παντείου, Αντιπρόεδρος Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, κος Χριστόπουλος Δημήτρης!

Δυστυχώς δεν είχε κάτι ευχάριστο να τους πει, μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τα αγωνιώδες ερωτήματά τους, όπως: Πότε θα ανοίξουν τα σύνορα; Πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία για αίτημα ασύλου και πολλά άλλα παρόμοια ερωτήματα!

Η αγωνία έκδηλη στα πρόσωπα όλων αυτών των ταλαιπωρημένων προσφύγων! Ο κος Χριστόπουλος απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα. Όπως θα δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, οι απαντήσεις δεν ήταν καθόλου ευχάριστες για τους ίδιους

Ο κος Χριστόπουλος φεύγοντας μας μίλησε για το αδιέξοδο αυτών των ανθρώπων, αλλά όπως τόνισε: « Εμείς τουλάχιστον τους ενημερώσαμε με απόλυτη ειλικρίνεια και με όσα γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή…κατανοούμε την αγωνία τους για το αν θα ανοίξουν τα σύνορα ή τι θα απογίνουν! Ελπίζω μετά τη σημερινή συζήτηση μαζί τους να πείστηκαν να μείνουν εδώ στις Θερμοπύλες που οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από Ειδομένη ή άλλα κέντρα… »
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Άλυτο πρόβλημα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Άλυτο πρόβλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ