2016-04-03 11:00:14
Φωτογραφία για Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο, εκεί που δοξάστηκε.
Αυτό ακριβώς αξίζει ο Δημήτρης Διαμαντίδης: Ένα γήπεδο με 20.000 κόσμο και έναν Παναθηναϊκό ο οποίος θα είναι πρωταγωνιστής και θα πηγαίνει… «τρένο» για Βερολίνο. Αυτή είναι η καλύτερη δυνατή τιμή που μπορεί να του κάνει ο Παναθηναϊκός. Οι φίλαθλοι, η ομάδα, οι συμπαίκτες, ο προπονητής. Αυτό έχει σημασία για αυτόν τον τεράστιο παίκτη στην τελευταία του χρονιά. Να αποχαιρετήσει το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με το κεφάλι όσο πιο ψηλά γίνεται. Με τον ίδιο να είναι πρωταγωνιστής και με την ομάδα του να ‘χει φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Κι αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει πάρει μπροστά για τα καλά. Μην κοιτάτε κομμάτια της απόδοσής του ακόμη και στο προχθεσινό ματς όπου πράγματι παρασύρθηκε κι από τη μεγάλη διαφορά του ημιχρόνου. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο ρεκόρ της Ευρωλίγκας στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές! Έχει 8-1, κι ακολουθούν η Φενέρ, η ΤΣΣΚΑ κι η Λαμποράλ με 7-2! Αυτό που μετράει πλέον στις τελευταίες φάσεις πριν από το Φάιναλ Φορ είναι η κατάσταση που βρίσκεται μια ομάδα
. Ξεχνάς τελείως όσα έγιναν έως τον Φλεβάρη, διότι η ιστορία έχει διδάξει ότι στο φάιναλ φορ πάνε οι τέσσερις πιο φορμαρισμένες ομάδες της εποχής, εκείνης, στην οποία κρίνεται η πρόκριση! Κι ο Παναθηναϊκός έμαθε να νικάει σχεδόν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ειδικά από τη στιγμή που προστέθηκαν και οι τρεις Αμερικανοί στη σύνθεσή του. Με αυτή την κληρονομιά, με την πρόκριση πλέον δεδομένη από προχθες, μένει να μάθουμε εάν θα έχει τελικά πλεονέκτημα έδρας ή αν θα παίξει στα πλέι οφ με μειονέκτημα. Αυτό που μετράει πιο πολύ από όλα, όμως, είναι να συνεχίσει να… νικάει! Είτε μέσα, είτε έξω ώστε να επιστρέψει εκεί που δοξάστηκε τόσο ο Παναθηναϊκός όσο κι ο ίδιος ο Διαμαντίδης το 2009, στο Βερολίνο!

Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ