2016-04-03 21:34:43
Φωτογραφία για Τον λύτρωσε ο Λέτο
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά  στη Λεωφόρο αλλά δεν κάηκε, επικρατώντας της Βέροιας τελικά με σκορ 3-2. Κακοί στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι», βελτιώθηκαν  στο δεύτερο 45λεπτο, και με κορυφαίο τον Κάρλος Ζέκα και τον Σεμπάστιαν Λέτο που πέτυχε δύο γκολ, κατάφεραν να μείνουν κοντά στην ΑΕΚ εν όψει της «μάχης» των πλέι-οφ. Στο 15ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, έπειτα από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Ζέκα (ο Πορτογάλος πήρε τρομερή 40αρα μπαλιά από την άμυνα) και αυτογκόλ του Πούγγουρα.

Στο 25ο λεπτό η Βέροια ισοφάρισε με τέρμα του Ναζλίδη έπειτα από τραγικό λάθος του Τελάντερ, ο οποίος γύρισε ουσιαστικά την μπάλα στον επιθετικό της Βέροιας που με την σειρά του κρέμασε τον Βλαχοδήμο, με το νεαρό τερματοφύλακα να μην φέρει ευθύνη στο γκολ. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 1-1, σε ένα ημίχρονο που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει ή να βρει ρυθμό και την Βέροια στον αντίποδα να κάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να μην αφήσει την ομάδα του Στραματσόνι να κάνει το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο
. Κακό πρώτο ημίχρονο για τους «πράσινους». Ο Σάντσεθ στο 58ο λεπτό έκανε μεγάλο λάθος με γύρισμα με κεφαλιά προς τα πίσω και τον Μεληκιώτη να το εκμεταλλεύεται, κάνοντας το 2-1 για την Βέροια στη Λεωφόρο. Στο65’ ήρθε η ισοφάριση, όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού… έκρυψαν τη μπάλα. Ο Ζέκα πέρασε εξαιρετική πάσα στον Πέτριτς, αυτός με τη μία στον αέρα την έστρωσε στον Λέτο κι αυτός την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2 στη Λεωφόρο. Από αυτό το σημείο κι έπειτα, ο Παναθηναϊκός  άρχισε να πιέζει για να πάρει το ματς και τα κατάφερε σε μια φάση όπου ο Τελάντερ είχε τη… μίνι εξιλέωση για τα δυο τραγικά λάθη του στην άμυνα. Μετά από πλάγιο του Νάνο, ο Δανός με κεφαλιά γυρίζει τη μπάλα στη μικρή περιοχή εκεί όπου ο Λέτο ήταν στην καίρια θέση για να τη στείλει με βολέ στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 3-2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Όπως ήταν φυσικό, η Λεωφόρος… πήρε φωτιά για τον «Σέμπα» και τον αποθέωσε!
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ