2016-04-03 22:41:09
Φωτογραφία για Άγγελος Τσιγκρής: «Ποτέ δεν επεδίωξα να δημιουργήσω προσωπικό πολιτικό στρατό…»
Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών κομματικών οργάνων και των αντιπροσώπων στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, ο Αχαιός πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαισύνης (δικηγόρος - καθηγητής της Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εκλογή των τοπικών οργάνων, τα οποία αποτελούν και τη βάση της οργάνωσής μας, πρέπει να στηρίζεται σε γερά και αξιοκρατικά κριτήρια. Πρέπει να στηρίζεται στην επιλογή των μελών της και όχι σε προσωπικές επιλογές οποιουδήποτε μεμονωμένου κομματικού στελέχους.

Είμαι υποχρεωμένος, χάριν της ενότητας και αξιοπιστίας της παράταξής μας, να σταθώ δίπλα σε όλους τους υποψηφίους ανεξαιρέτως, όπως στάθηκαν και εκείνοι τόσο καιρό πιστοί στις ιδέες της ΝΔ και έδωσαν ο καθένας με τη σειρά του τον προσωπικό του αγώνα για το καλό του τόπου και της παράταξής μας.

Καλώ τα μέλη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξής μας να συμμετάσχουν σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, για να γίνει η Νέα Δημοκρατία ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα που θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα δυναμώνει τη φωνή και το ρόλο των μελών της…».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ