2016-04-03 23:59:03
Φωτογραφία για Κάποτε ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού λόγω της εμφάνισης της. Σήμερα είναι στο εξώφυλλο του Playboy!
Όταν το Playboy ανακοίνωσε στα τέλη του περασμένου έτους ότι από τον Απρίλιο του 2016 θα σταματήσει το γυμνό, δεν ήταν λίγοι αυτοί που δυσαρεστήθηκαν. 

Αλλά το περιοδικό που έγινε γνωστό για τα γuμνά του, αποφάσισε ότι πλέον το γuμνό δεν.. κάνει αίσθηση και ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην ερευνητική δημοσιογραφία, στις συνεντεύξεις, στο περιεχόμενο και στην ποιότητα.

Όσο για την playmate του μήνα, θα υπάρχει, αλλά δεν θα είναι γuμνή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα το περιοδικό, το οποίο ανήκει στον Hugh Hefner, ανακοίνωσε ότι η πρώτη playmate της νέας εποχής θα είναι το 19χρονο μοντέλο Sarah McDaniel. Η Sarah είναι η ιδανική επιλογή για την πρώτη, ειδική έκδοση του Playboy λόγω της διαφορετικότητας της.

Η Sarah έχει ετεροχρωμία (Heterochromia iridum), το οποίο σημαίνει ότι το ένα μάτι της έχει διαφορετικό χρώμα από το άλλο. Το ένα είναι μπλε και το άλλο καφέ. Η ιατρική το αντιμετωπίζει ως «γενετική ανωμαλία» και συμβαίνει κατά μέσο 6 φορές σε κάθε 1.000 γέννες. Παρόμοια ιδιαιτερότητα έχουν η Mila Kunis η Kate Bosworth αλλά και ο David Bowie.


Η νεαρή συναρπάζει αλλά τρομάζει ταυτόχρονα όσους την βλέπουν. Με άλλα λόγια προσελκύει την προσοχή κάτι που είναι αρκετό για να απογειώσει την καριέρα της.

Αυτή η διαφορετικότητα της όμως, σύμφωνα με την ίδια, ήταν και ο βασικός λόγος που στο σχολείο τα υπόλοιπα παιδιά την εκφόβιζαν και την παρενοχλούσαν.

«Τα δόντια μου ήταν φρικτά πριν βάλω σιδεράκια. Απέκτησα λίγο βάρος, όταν ήμουν μικρή. Τα μάτια μου.. Υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα που με άγχωναν στην εμφάνιση μου.

Δεν φορούσα μακιγιάζ καθόλου, ούτε στο γυμνάσιο αλλά ούτε και στο Λύκειο. Ποτέ δεν είχα φίλους που να με στηρίξουν και να μου συμπαρασταθούν.

Ίσως αυτό να οφείλεται ότι καθώς μεγάλωνα γινόμουν ψηλή και παράξενη. Δεν ξέρω τι έφταιγε: Τα σιδεράκια, τα δόντια, η προσωπικότητα μου.

Δεν άρεσα στους άλλους και με απέφευγαν. Ίσως να τους φόβιζα με την εμφάνιση μου και με το μεγάλο μου πάθος μου για τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών».

Η Sarah έχει πάνω από 320.000 οπαδούς στο Instagram οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται.

Απλά κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της Sarah McDaniel, ποιος θα πίστευε ότι ήταν θύμα bullying κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας Πηγή: dinfo
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ